Ensimmäinen SM-päivä: Ennakkosuosikit pitivät pintansa

_FOX3129-001

Alle 19-vuotiaiden ykkössijoitetut Kuopion Riina Koskinen ja Järvenpään Jami Äijänen selvittivät tiensä juniorien SM-kilpailujen jatkopeleihin. Loppuotteluissa Koskinen on sijoitettu kohtaamaan Espoon Nea Falckin ja Äijänen veljensä Miko Äijäsen.

Muissakin ikäluokissa ennakkosuosikit pitivät hyvin pintansa. Välieriin tai lohkopelien ratkaisuotteluihin selviytyi ainoastaan muutama yllättäjä.

Alle 15-vuotiaiden luokassa Espoon kolmossijoitettu Johanna Penttilä raivasi tiensä loppuotteluun voittamalla kakkossijoitetun Lu Congin tiukassa seuransisäisessä viisieräisessä ottelussa. Aiemmin Porin Kamilla Stengård oli selviytynyt välieriin kukistamalla nelossijoitetun.

Ensimmäisen päivän kiistaton sankari oli kuitenkin Oulun sijoittamaton Vilma Liikanen, joka pelaa mitaleista sekä alle 13- että alle 11-vuotiaiden luokissa voitettuaan sijoitettuja pelaajia molemmissa!

SM-kilpailujen ensimmäisenä päivänä nähtiin jännittäviä ja riemukkaita otteluja ja tunnelma oli kuin karnevaalissa konsanaan. Toisena päivänä ratkaistaan SM-mitalit. Pelit alkavat klo 10 – tervetuloa Talihalliin ja nettistriimiin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.