Seura

HSRC-paita on ylpeyden aihe

HSRC on Suomen suurimpia, kauneimpia ja perinteikkäisimpiä squashseuroja. Sen jäsenet ovat jo kohta neljän vuosikymmenen ajan kilpailleet menestyksekkästi sekä kansainvälisillä että kansallisilla kentillä.

Kilpailumenestyksestä huolimatta HSRC:n jäsenet ovat aina olleet toiminnan keskipisteessä. Sekä miehille, naisille että junioreille löytyy kaikille jotakin kivaa.

HSRC:n jäsenyys tarjoaa tietenkin myös merkittäviä jäsenetuja. Kannattaa käyttää ne hyväkseen. Iloiset, aktiiviset jäsenet ovat HSRC:n tukipylväs!

Kerhoillat

Kerhoillat ovat HSRC:n toiminnan kulmakivi, koska kerhoilloissa seuran jäsenet voivat tavata toisiaan luonnostaan. Siksi perjantaisin klo 18-20 ja lauantaisin klo 17-19 (avoin kaikille muillekin kuin HSRC:n jäsenille, tervetuloa!) järjestettävien kerhoiltojen yhteyteen keksitäänkin mielellään leikkimielisiä kilpailuja ja tapahtumia. Kerhoiltamaksu on perjantaisin aikuisilta 9 € ja junioreilta (alle 19v) 2,5 € ja lauantaisin aikuisilta 5 € ja junioreilta 2,5 €. Kausikortilla voi osallistua kerhoiltoihin ilman lisäveloitusta.

Naisten klubi

HSRC:n naiset järjestävät Naisten klubin sunnuntaisin. Hauskaa on ollut! Tule testaamaan kuntosi, intosi ja tsemppisi sunnuntaina, mukaan mahtuu kyllä! Hallimaksu on 5 euroa/kerta (juniorit ja opiskelijat 2,5 euroa) ja lisäksi tulee valmentajamaksu, joka peritään erikseen syys- ja kevätkaudelta (jos valmennusta). Tiedustelut  Maria Brunberg, maria dot brunberg _at_ gmail dot com, 050 5413084 (myös Pirjo Kasén, pirjo dot kasen _at_ hsrc dot fi).

Aikataulu kaudelle 2020-2021:

 • Syys- ja toukokuussa pelataan klo 18.00-19.30
 • Lokakuusta huhtikuuhun pelataan klo 17.00-19.00
 • Joulutauko alkaa 20.12. pelien jälkeen ja päättyy 17.1.2021

Juniorit

HSRC pitää Merihaan Pallohallilla squashkoulua, jota vetää Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja Tomi Niinimäki. Syyskauden hinta on:

 • 1 harjoitus viikossa: 130€ / kausi
 • 2 harjoitusta viikossa: 260€ / kausi
 • Kevään hinta tulee olemaan 200€ / 400€ (1 harjoitus / 2 harjoitusta viikossa)

Harjoitukset

 • Tiistaisin alle 11-vuotiaat klo 18.00-19.00
 • Tiistaisin yli 12-vuotiaat klo 19.00-20.00
 • Torstaisin aloittelevat juniori-ikäiset klo 17.30-18.30
 • Torstaisin edistyneemmät juniorit klo 18.30-19.30
 • Perjantaisin vapaaehtoinen bonusharjoitus kaikille klo 17.00-18.00

Liity seuraan! HSRC:n juniorijäsenmaksu on 15€/ vuosi. Ilmoittautuminen jäseneksi käy helposti osoitteessa: www.hsrc.fi/jasenasiat/ Yksi kokeilukerta välineineen ilmaiseksi. Vanhemmat voivat harrastaa liikuntaa samassa paikassa samaan aikaan. Perheet ja lapset päättävät harjoittelumäärän. Ei pitkää sitoutumista. Ei kilpailupakkoa. Kaikille sama määrä valmennusta ja peliaikaa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: tomi.niinimaki@gmail.com tai 0400 876 880

Juniorien taitojen kehittyessä suositellaan omatoimista pelaamista (2.5€/kerta arkipäivisin ennen klo 15 ja viikonloppuisin ilman kenttävarausta), kerhoiltoihin osallistumista, osallistumista SSqL:n junioritapahtumiin ja liigapelaamista (ks. www.hsrc.fi/?page_id=264)

Junioritoiminnastamme saat lisätietoja puheenjohtajaltamme Ilmari Vikströmiltä, puh: +358 50 329 6855, ilmari.vikstrom(at)hsrc.fi

Pyydämme vanhempia tarkistamaan, että juniorilla on sellainen tapaturmavakuutus voimassa, joka korvaa squashin harjoittelussa tapahtuvat loukkaantumiset. Suomen Squashliiton kilpailulisenssi on hyvä vaihtoehto.

Kalen kisat

Ikinuori seurakonkari Kalevi Koivula järjestää monenmoista pelitapahtumaa Merihaan pallohallilla:

 • Vakkarikisa syksyisin ja keväisin, pelataan lohkoissa muiden samantasoisten pelaajien kanssa (mukana myös racketball)
 • 4-peli Grand Prix -sarja, jossa yhdelle squashkentälle saadaan sulassa sovussa mahtumaan neljä pelaajaa

Tiedustelut Kalevi Koivula, 041-5162514

Yksityisvalmennus

Ajoittain järjestettävien ryhmäharjoitusten lisäksi HSRC:n jäsenet voivat ottaa yksityistunteja maajoukkuetason junioripelaajilta, joiden yhteystiedot löytyvät Merihaan ilmoitustauluilta.

Yhteystiedot

HSRC:n sihteeriin, sihteeri(at)hsrc.fi kannattaa ottaa yhteys, kun haluaa tietää lisää seuran toiminnasta. Sihteeri ylläpitää myös jäsenrekisteriä ja postituslistaa. Petteri Revon puoleen voi kääntyä nettisivuun liittyen: repozilla(at)gmail.com.

Rahastonhoitaja Anneli Koivula, anneli.koivula(at)hsrc.fi osaa neuvoa rahaliikenteessä. Myös muut hallituksen jäsenet auttavat parhaan kykynsä mukaan