Esittelyssä Timo Tamminen

Ovatko seuran taustajoukot sinulle jo tuttuja? Seuramme hallitus koostuu aktiivisesta poppoosta squashintoilijoita. Nettitoimitus esittelee kesän aikana kyseistä porukkaa, ja nyt vuorossa Timo Tamminen ! 

“Seuraillat ovat hyvä tapa tavata uusia pelaajia ja tutustua muihin seuralaisiin”, 
mainitsee seuran hallituksen pitkäaikainen jäsen Timo. Lue lisää alta!

Rooli HSRC:ssä

Timo on yksi HSRC:n hallituksen pitkäaikaisia jäseniä, jolta kokemusta löytyy jo useamman vuoden ajalta. Timo päätyi hallitukseen kun kaveri mainitsi että miehen panokselle olisi tarvetta. Timon vastuulla on seuran kilpailutoiminnan järjestäminen, mihin kuuluu kahdesti vuodessa järjestettävä Dunlop Cup, sekä seuran sisäinen kuukausiliiga, että vaihtelevasti muut tapahtumat, kuten Squash57:n eli racketballin SM-kisat ja viimekesänä järjestetyt European Masters -kisat, joissa yli 35-vuotiaat eri puolilta Eurooppaa pelasivat ikäluokkiensa voitosta ja Eurooppa ranking pisteistä. Timo on myös HSRC:n epävirallinen Club Locker -maestro, jonka puoleen käännytään kun tarvitaan apua hetkittäin haastavan systeemin käytössä. 

“Kisojen järjestämisessä on aina vähän enemmän hommaa”, sanoo Timo kun puhutaan ajankäytöstä hallituksen jäsenen roolissa. Kilpailutoiminnan ohella Timo pyörittää HSRC:n seurailtoja, ja mainitsee että hallituksen kesken mietitään, miten seurailloista saataisiin vielä houkuttelevampia isommalle porukalle. “Seuraillat ovat hyvä tapa tavata uusia pelaajia ja tutustua muihin seuralaisiin”, kertoo Timo, ja lisää: “Kuukausiliiga on myös aikoinaan laitettu pystyyn sillä ajatuksella että sieltä löytyisi uusia pelikavereita”. Seuralaisten ideoita ja toiveita teemapeli-illoista ja muista otetaan erittäin mielellään vastaan.

Kössipolku ja tavoitteet

Timo on ollut alunperin Kannelmäen squashkerhon jäsen, mihin hän liittyi 80-luvulla työkaverin houkuttelemana. Kun kyseinen halli meni konkurssiin, siirtymä HSRC:n jäseneksi oli luonteva.  Timo viihtyy HSRC:n jäsenenä koska parhaat pelikaverit löytyvät seurasta, ja seuratoiminta itsessään on ollut hyvin aktiivista. Merihaasta löytyvä seuran kerhohuone eli Keitsin Klubi on Timon sanojen mukaan upea.

Timo löysi lajin pariin opiskeluaikoina Tampereella, opiskelijoille järjestetyn peruskurssin yhteydessä. Homma jatkui siitä muutaman kaverin kanssa viikottain pelaillen. “Elin  sen buumiajan 80-luvulla ja silloin kaikki pelasivat kössiä. Takaikkunalla piti olla kössimaila”, kuvailee Timo ja lisää että tennistä on tullut joskus kokeiltua, mutta squash on se laji joka on ja pysyy. 

Nykyään squashia tulee pelailtua pari kertaa viikossa, tavoitteena on pelitaitojen ja -kunnon ylläpito ja Timo on myös osana HSRC:n kolmosdivisioonan joukkuetta. Squashkentällä pitkät raajat mahdollistavat hyvän ulottuvuuden. Pelatessa  Timo nauttii pitkistä palloralleista, joissa pallo pääsee elämään.

Kenttien ulkopuolella

Squash-TV:tä tulee seurattua välillä, sillä ammattilaispelien vauhti on ihan mieletöntä. “Paikan päällä oli todella kiva katsella pelejä”, mainitsee Timo puhuttaessa huhtikuussa Helsingissä järjestetyistä squashin EM-joukkuekisoista. Kisoissa Timo oli mukana vapaaehtoishommissa, välittäen tietoja tuomareilta tulospalveluun.

HSRC:n hallituksen jäsenenä toimimisen ohella Timo viettää varsinkin kesäisin paljon aikaa mökillä. Kaverin kanssa Timo työstää kotiautomaatiosysteemiä ja siihen liittyvää softan tekemistä. Kotona puuhaa aina riittää, eli aika ei käy pitkäksi! 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.