Hallituksen kokouksen 20.12.2010 pöytäkirja

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Seura
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

HSRC hallituksen kokous 20.12.2010
Paikka: Helsinki, Merihaka, Merihaan Palloilutalon kerhohuone
Aika: Maanantaina 20.12.2010 kello 18.30

1. Avaus

Kokous avattiin kello 18.35.

2. Puheenjohtaja

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Antti Lind.

3. Sihteeri

Kokouksen sihteeriksi valittiin Lauri Pitkänen.

4. Läsnäolijat

Ilkka Haapakoski
Anneli Koivula
Toni Lötjönen
Lauri Pitkänen
Jussi Vikström
Antti Lind
Marko Kivi-Koskinen

5. Vuoden 2010 toimintakertomuksen tilanne

Marko Kivi-Koskinen on tehnyt alustavan version toimintakertomuksesta. Tätä versiota käytiin läpi. Todettiin että kertomus vaikuttaa alustavasti hyvältä. Päätettiin korostaa vielä junioritoimintaa ja esimerkiksi lisätä www.hsrc.fi sivuston tilastot.

Todettiin että toimintakertomus on tärkeä esimerkiksi kaupunkien tukia haettaessa.

Hallituksen jäsenet lukevat toimintakertomuksen vielä läpi ja laittavat kommentit Markolle vuodenvaihteeseen mennessä. Toimintakertomus esitellään ylimääräisessä kokouksessa 12.1.2011.

6. Vuoden 2011 alustavien toimintasuunnitelmien läpikäynti

Kommenttien pohjalta kukin lähettää Lauri Pitkäselle korjatut versiot. Lauri Pitkänen koostaa suunnitelman. Suunnitelma esitellään ylimääräisessä kokouksessa 12.1.2010.

Kilpailutoiminta

Jussi Vikström esitteli alustavan suunnitelman kilpailutoiminnasta.
Keskusteltiin Your Move Squash Open -tapahtumasta. Jussi Vikström ottaa squashliittoon Pia Ojalaan yhteyttä ja pyytää lisätietoa ja keskustelee aiheesta.

Päätettiin nostaa syksyn Kunto Cup M2 statuksesta M1 statukseen.

Todettiin että huhtikuussa pitää hakea squashliitolta pidettävät kisat.

Jussi Vikström ja Toni Lötjönen lisäävät omien isännöitävien liigakierroksien päivämäärät kilpailutoiminnan suunnitelmaan.

Käytiin läpi Toni Lötjösen alustavaa suunnitelmaa SM-liigan osalta. Keskusteltiin ajatuksesta nostaa kaudella 2011-2012 kakkosjoukkueen status I-divisioonassa edustusjoukkueeksi. Toni tekee yhteenvedon pelaajista joukkueisiin. Marko Kivi-Koskinen ehdotti että Toni Lötjönen järjestää tapaamisen joukkueiden kapteeneille.

Jussi Vikström totesi että seuran sisäisen rankingin puuttuminen on hieman ongelmallista. Todettiin että jonkinlainen ranking tarvittaisiin. Ranking voisi seurata pääasiassa squashliiton rankingia.

Todettiin että Toni Lötjönen voisi ylläpitää kirjaa I-divisioonan ja SM-liigan osalta siitä kuka pelaaja on pelannut milloinkin ja kuinka paljon.

Tiedotustoiminta

Jari Mether ei ollut paikalla, mutta käytiin läpi hänen tekemäänsä alustavaa toimintasuunnitelmaa tiedotustoiminnan osalta.

Seuran 40-vuotis juhlavuoden kunniaksi Jari Mether oli ehdottanut Nikkiboxi lehden erikoisnumeroa. Tätä kannatettiin. Tästä tehdään ainoastaan painettu versio. Mietittiin Nikkiboxin herättämistä muussa muodossa, mutta ei päätetty mitään.

Todettiin että suunnitelma on yleisesti hyvä.

Antti Lind mainitsi että seuran 40-vuotisjuhlat voisi pitää elokuussa 2011. Samassa yhteydessä suunniteltiin pidettävän elokuun puolivälin jälkeen ylimääräinen kisa juhlavuoden kunniaksi

Todettiin että sähköpostitiedote seuran jäsenille olisi hyvä lähettää 2, enintään 3-4 kertaa vuodessa.

Talous

Todettiin että talous pidetään vakaalla pohjalla.

Junioritoiminta

Käytiin läpi Ilkka haapakosken tekemää alustavaa toimintasuunnitelmaa.

Uusien koululaistapahtumien järjestämisestä keväällä keskusteltiin. Todettiin että 3-5 luokkalaiset olisivat sopivin kohderyhmä. Squashliiton Pia Ojalan kanssa keskustellaan aiheesta.

Ilkka Haapakoski selvittää junioritoimikunnan perustamista ja ketä siihen voisi kuulua.

Marko Kivi-Koskinen mainitsi, että osa-aikaisen valmennuspäällikön pitäisi olla organisoimassa junioritoimintaa, mikäli toiminta kasvaa. Keskusteltiin seuratoiminnan tuesta tähän liittyen. Antti Lind selvittää asiaa.

Harrastustoiminta

Käytiin läpi Antti Lindin ja Reijo Miettisen alustavaa suunnitelmaa.

Päätettiin että jatketaan aiemmalla linjalla, mutta lauantain kerhoiltaa pyritään aktivoimaan.

Keskusteltiin Lahti Openista ja Venäläisistä pelaajista joita on tulossa näihin kisoihin.

Keskusteltiin harrastepelaajien aktivoimisesta mm. jakamalla esitteitä ja kutsuja lauantain kerhoiltaan jota olisi esimerkiksi vetämässä Petri Levomäki. Suunniteltiin esitteen jakamista hallin kassalla ja etua seuraan liittyneelle (kuten ilmainen pelivuoro).

Keskusteltiin harrastajapelaajien epävirallisesta tai M2-tasoisesta kisasta. Todettiin että Lahti Openin järjestelyistä voidaan ottaa tässä mallia.

Todettiin että kysytään Juha Sarlundia huvitoimikunnan vetäjäksi.

7. Edustuspelaajien etujen ja korvausten päättäminen

Päätettiin että korvauksia maksetaan kaikille SM-tason pelejä pelaaville pelaajille, henkilöön tai sukupuoleen katsomatta. Todettiin että naispelaajilla korvausten hakeminen ei ole välttämättä tiedossa. Kilometrikorvaukseksi päätettiin 22,5 senttiä. Ateriakorvaus 10 euroa pysyy ennallaan. Vaihtoehtoisesti korvataan matka halvinta julkista liikennevälinettä käyttäen sekä tarvittaessa hotelliyöpyminen.

Antti Lind lähettää korvaushakemuslomakkeen Toni Lötjöselle joka informoi liigajoukkueiden kapteeneita. Selvitys ja kuitit tulee toimittaa Anneli Koivulalle, postilaatikko kerhohuoneella.

Merihaan Pallohallin vuosikorttien korvaaminen edustuspelaajille päätetään vasta seuraavassa hallituksen kokouksessa. Todettiin että edustuspelaajien kanssa tulisi tehdä kirjalliset sopimukset kevät- ja syyskausittain. Lisäksi edustuspelaajastatusta tulisi anoa. Toni Lötjönen tekee ehdotuksen kriteereistä pelaajien tukemisesta.

8. Junioritoimintaan perehtyminen, valmentajien esittelyt ja korvaukset valmentajille

Valmentajien palkkiot ja maksutavat

Juniorivalmentajien palkkioksi päätettiin 10 euroa/tunti kulukorvaus kuitteja vastaan. Alkoholia ei korvata. Valmentajat raportoivat Ilkka Haapakoskelle joka toimittaa aineistot edelleen Anneli Koivulalle. Ilkka Haapakoski tiedottaa juniorivalmentajia tästä.

9. Taloustilanne

Lauri Pitkänen lähettää sähköpostilla kaikille joilla on vuoden 2010 jäsenmaksu maksamatta uuden laskun. Anneli Koivula soittaa läpi ne joilla ei ole sähköpostia.

10. Jäsenrekisterin päivitys sekä mahdollinen jäsenrekisterisovellus ja jäsenmaksujen laskujen lähettäminen sähköpostilla

Lauri Pitkänen lähettää hallitukselle ajantasaisen jäsenrekisterin.
Koko hallitus osallistuu jäsenrekisterin siivoamiseen jota koordinoi Lauri Pitkänen.

Lauri Pitkänen selvittää ja päättää Antti Lindin kanssa jäsenrekisteriohjelmiston hankkimisesta ja se voidaan hankkia jos kustannus on kohtuullinen, enintään noin 20 euroa/kk.

11. Vuoden 2009 tilinpäätöksen tilanne

Juha Raumolin on luvannut toimittaa tilinpäätöksen 23.12.2010 mennessä Jukka Havasteelle tarkastettavaksi.

12. Talin hallihankkeen tilanne

Asia etenee, mutta siirretään asian käsittely seuraavaan hallituksen kokoukseen. Käytiin läpi hallituksen jäsenten kantoja uuteen halliin.

13. Esityslista seuran ylimääräiseen kokoukseen 12.1.2011

Tehdään jouluun mennessä esityslista ja lähetetään sitten kutsu ylimääräiseen kokoukseen.

14. Hsrc.fi webhotelli, sähköposti ja postituslistat

Hsrc.fi kotisivut ja sähköposti siirretään Planeetta Internetin sponsoroimaan webhotelliin. Hallitukselle etunimi.sukunimi@hsrc.fi ohjausosoitteet sekä perustetaan postituslista hallitukselle. Aiempi webhotellipalvelu irtisanotaan kun mahdollista.

15. SM-kilpailut 2011

Jussi Vikström esitteli SM-kilpailujen suunnitelman.

Seuran järjestämien SM-kisojen 2011 yleisen sarjan seuran jäsenten alennetuksi osallistumismaksuksi päätettiin 20 euroa. Rahapalkintoja selvitetään. Sponsorit tulisi saada lyötyä lukkoon tammikuun aikana. Sponsorointia ja mainospaikkoja selvitetään. Jari Metheriltä tarvitaan sponsoripaketti.

Jussi Vikström ja Toni Lötjönen selvittävät rahapalkinnot.
Kisa pelataan mahdollisen pääsponsorin palloilla.

16. Edellisessä hallituksen kokouksessa sovittujen asioiden tarkistaminen

Tilinkäyttöoikeusasia on kunnossa. Viralliset säännöt on löydetty, laitetaan kerhohuoneen kaappiin ja tiedoksi nettisivuille. Kerhohuoneen kaapin avaimia kannattaa tiedustella Keijo Kiukkolalta. Marko Kivi-Koskinen järjesti puurojuhlan.

17. Seuraava hallituksen kokous

Seuraava hallituksen kokous pidetään seuran ylimääräisen kokouksen jälkeen keskiviikkona 12.1.2010.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.