Hallituksen kokouksen 28.2.2011 pöytäkirjan tiivistelmä

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Seura
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Paikka: Helsinki, Merihaka, Merihaan Palloilutalon kerhohuone

Aika: Torstaina 28.2.2011 kello 19.00

1. Avaus

Kokous avattiin kello 19.03.

2. Puheenjohtaja

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Antti Lind.

3. Sihteeri

Kokouksen sihteeriksi valittiin Lauri Pitkänen.

4. Läsnäolijat

  • Ilkka Haapakoski
  • Jari Mether
  • Lauri Pitkänen
  • Jussi Vikström
  • Antti Lind

5. Edellisen kokouksen läpikäynti

Toteutumattomia asioita olivat jäsenrekisteri syöttö uuteen ohjelmaan ja tästä johtuen kaikki laskutukset.

Toni Lötjösellä selvittämättä edustuspelaajien kausikorttien haku, miten haetaan ja millä kriteereillä myönnetään.

Ilkka selvittää nopeasti kuka haluaisi vielä ESRC:n valmentajakurssille.

6. Tilinpäätös

Antti Lind jakoi ja esitteli vuoden 2010 tasekirjan. Tilintarkastaja on tarkastanut ja hyväksynyt tilinpäätöksen. Marko Kivi-Koskinen on laatinut toimintakertomuksen. Tasekirja hyväksyttiin ja allekirjoitettiin. Hallitus tulee esittämään kevätkokoukselle tasekirjaa hyväksyttäväksi.

Todettiin että koulutusta on ollut vähän. Tuomarikoulutuksen järjestämistä harkittiin.

Urheilutuotteita ei ollut paljon liikkunut viime vuonna. Ehdotettiin että Reijo Miettinen selvittää paitoja esimerkiksi 40-vuotisjuhlan teemalla. Antti Lind neuvottelee asiasta Miettisen kanssa.

Avustuksia ei ollut 2010 ja todettiin että tilanne vuonna 2011 tulee olemaan paljon parempi, koska tukihakemuksia on tehty nyt aktiivisesti.

7. Taloustilanne

Anneli Koivula vahvisti Antti Lindin mukaan että kaikki avoimet laskut on maksettu.

8. Jäsenrekisteriohjelman tilanne

Uusi jäsenrekisteriohjelma otetaan käyttöön 1.3.2011 alkaen nyt kun jäsenrekisterin siivous on saatu tehtyä. Hallituksen jäsenille annetaan vain lukuoikeudet, sihteerillä on myös kirjoitusoikeudet. Rahastonhoitajalle annetaan tarvittaessa kirjoitusoikeudet.

Lauri Pitkänen kysyy tekstiviestillä jäseniltä puuttuvat sähköpostiosoitteet, aiheeksi HSRC:n jäsenrekisterin päivittäminen.

9. Jäsenmaksujen laskuttaminen

Ei ehditty tehdä vielä helmikuussa. Tehdään uudella jäsenrekisteriohjelmalla kun uusi ohjelma saadaan käyttöön ja kun liiton vuosikokouksesta on saatu tietoon liiton kulut. Päätettiin että 45 päivän kuluessa laskun päiväyksestä lähetetään karhulasku.

Junioreiden ja nuorisojäsenten maksut selviävät liiton vuosikokouksen jälkeen.

10. Avustukset

Kaupungin tukien anomukset on hoidettu ajallaan ja päätöstä odotetaan.

11. Tukihakemukset

Eräs jäsen on ilmoittanut että ei halua maksaa jäsenmaksuaan. Todettiin että häntä ei tueta erityistoimenpitein, mutta Antti Lind ottaa häneen yhteyttä ja selittää tilanteen ja seuran tukimuodot.

Jussi Vikströmin poistuttua jäävinä, käsiteltiin Aurora Vikströmiltä tullut tukihakemus.

Päätettiin myöntää maajoukkueen viikkoharjoitusten ja maajoukkueleirien arvoiset tuet. Tuki koskee 1.1.2011 alkanutta maajoukkue harjoittelua. Todettiin että Aleksi Leskisellä on mahdollisuus saada maajoukkueleirin tuki. Antti Lind tiedottaa asianomaisia asiasta.

Edustuspelaajien harjoitusoikeus Merihaan Palloiluhallilla on vielä Toni Lötjösen selvitettävänä. Edustuspelaajien ulkomaan kilpailumatkojen ja kotimaisten valmennusten tuki liittyy Toni Lötjösen edustuspelaajaesitykseen. Jos juniorikilpailija osallistuu kotimaan kilpailuun, seura maksaa jäsenen hakemuksella tai tositteella osallistumismaksun. Hakemuksen muihin kohtiin voidaan palata kun hallitus saa määriteltyä edustuspelaajan määreen.

12. Liiton vuosikokous

Squashliiton puheenjohtaja Leo Hatjasalo saapui paikalle kello 19.50 Antti Lindin kutsumana. Hallitus päätti että hän voi seuran jäsenenä jatkaa liiton puheenjohtajana. Uusia jäseniä hallitukseen ei ehdoteta.

Laadittiin uusi valtakirja Jari Metherille liiton vuosikokousta varten liiton lomakkeella.

13. Harrastetoiminta

Leo Hatjasalo toivoi seuralta viikonlopuilta enemmän valmennustoimintaa, sosiaalista toimintaa ja mahdollisen nurkkakuntaisuuden vähentämistä.

Todettiin että hallitus on keskustellut aiheesta. Suunniteltiin että maaliskuun aikana aktivoitaisiin ja rekrytoitaisiin yhden viikon ajan joka ilta kello 16 – 22 välillä harrastajia sekä kutsuttaisiin huhtikuussa järjestettävään harrastajapäivän, jossa olisi valmennusta.

Päätettiin, että harrastajien hankintaviikko olisi viikolla 21-27.3.2011 kello 16 – 22 välisenä aikana. Antti Lind tekee ”lukujärjestyksen” ja pyytää seuran aktiiveja rekrytoijiksi. Harrastajat kutsutaan mahdollisuuksien mukaan SM-kisojen sunnuntaipäivälle mukaan katsomaan ja jonkinlaiseen toimintaan. Lisäksi kutsutaan harrastajat seurailtaan 16.4.2011 jossa annetaan valmennusta.

Leo Hatjasalo toivoi myös opiskelijoiden aktivointia sekä lisää nais- ja junioripelaajia. Hän totesi myös että tämä vaatisi pitkäjänteistä toimintaa useiden vuosien ajan. Hän esitti myös kerhojen välisten tapaamisten aktivointia ja positiivisten asioiden esilletuomista niissä.

Hatjasalo esitti squashin näkyvyyden haasteena sponsoreiden hankkimiselle. Näkyvyyttä pitäisi saada muustakin kuin muutamasta huippupelaajasta.

Hän muistutti myös että Suomi on kaksikielinen maa ja myös englanninkielisiä opiskelijoita ja työntekijöitä on paljon joita kannattaisi myös aktivoida. Jari Mether tekee lyhyen esittelytekstin seurasta kotisivuja varten englanniksi.

14. Dunlop Cup

Kaaviot tehdään 1.3.2011 ja julkaistaan viimeistään torstaina. Pelaajia on luultavasti yli 48 ja pyritään 16 pelaajan kaavioihin. Pelataanko yksi vai kaksipäiväisenä – päätetään myöhemmin kun nähdään osallistujamäärät. Dunlop Cupissa voittaja tuomitsee seuraavan ottelun.

15. SM-kisat

Jussi Vikström pyysi tarvittaessa valmistelemaan tervehdyksen SM-kisojen lehteen sekä paikalle kisoihin palkintojenjakoon. Leo Hatjasalo suositteli myös Hannu Mäkisen kutsumista kisojen avaajaksi.

Jussi Vikström otti esiin SM-kisojen mainospisteen taustalakanan eli rollupin rakentamisen. Jari Mether ottaa vastuun julkisuuskuvasta ja Antti Lind hoitaa käytännön asiat. Suunniteltiin leveämpää 2-3 metrin levyistä seinää useamman pienemmän rollupin sijasta ja sen sijoittamista kentälle. Suunniteltiin tämän yleistä käyttöä jatkossa jotta seuran näkyvyys hallilla olisi parempi.

SM-kisojen kutsu on viimeistelyvaiheessa. Vahvistus bankettiin saatiin ja se on ravintola Juttuvassa lauantaina kello 19. Kisahotelli on Cumulus, 15 kpl kahden hengen huonetta on varattu edulliseen hintaan. Kutsu bankettiin päätettiin jakaa siinä yhteydessä kun osallistuja ilmoittautuu.

SM-kisojen yleiset luokat pelataan cuppina, muut alkulohkokaavioina. Häviäjä tuomitsee ottelun SM-kisoissa. Todettiin että kisojen budjetti näyttää tällä hetkellä myönteiseltä. Sähköisen ilmoittautumislomakkeen rakenne pitää suunnitella ajoissa. Siinä tulee kysyä haluttu luokka sekä minkä kokoisen paidan haluaa.

16. Seuraava hallituksen kokous

Järjestetään keskiviikkona 30.3.2011 kello 19.00.

17. Kokouksen päättäminen

Kokous päätettiin kello 21.30.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.