Hallituksen kokouksen 3.2.2011 pöytäkirja

 • Artikkelin kirjoittaja:
 • Artikkelin kategoria:Seura
 • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Paikka: Helsinki, Merihaka, Merihaan Palloilutalon kerhohuone
Aika: Torstaina 3.2.2011 kello 18.00

1. Avaus
Kokous avattiin kello 18.30.

2. Puheenjohtaja
Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Antti Lind.

3. Sihteeri
Kokouksen sihteeriksi valittiin Lauri Pitkänen.

4. Läsnäolijat

 • Ilkka Haapakoski
 • Jari Mether
 • Lauri Pitkänen
 • Jussi Vikström
 • Antti Lind

5. Valtuutus Suomen Squashliiton kokoukseen
Valtuutettiin Jari Mether edustamaan seuraa squashliiton vuosikokouksessa 12.3.2011 Järvenpäässä ja käyttämään puhe- sekä äänioikeutta.

6. SM-kilpailut
Keskusteltiin pääsponsorista ja sen lukkoon lyömisen aikataulusta. Todettiin että jos pääasiallinen sponsori ei lähde mukaan, toistaiseksi korkeimman tarjouksen tehnyt nostetaan pääsponsoriksi. Jussi Vikström keskustelee pääsponsoriasiasta Toni Lötjösen kanssa. Todettiin että asia pitäisi lyödä lukkoon seuraavan kahden viikon sisällä.

Jussi Vikströmillä on kisahotelleista hyviä vaihtoehtoja. Banketti järjestetään luultavasti eri paikassa ja mahdollisesti toteutetaan pöytävarauksin (esimerkiksi noin 30 kpl), Jussi Vikström selvittää.
Antti Lind selvittää SM-kisojen palkintoasioita liitolta.

Todettiin että pienempiä sponsoreita olisi hyvä saada pidempiaikaisina (vuotuisina) sopimuksina ja että tämä vaatii pitkäjänteistä työtä.

7. Dunlop Cup
Jussi Vikström totesi että Dunlop Cupin kutsu pitäisi toteuttaa piakkoin. Pelitapa päätetään vielä lähempänä. Bankettia ei pidetä. Antti Lind, Jussi Vikström ja Petteri Repo käyvät läpi kutsuasian.

8. Seuran 40v juhlavuoden uudistukset
Keskusteltiin seuran 40-vuotislogosta ja käytiin läpi erilaisia vaihtoehtoja. Antti Lind tuo esitettäväksi uusia versioita. Logo otetaan käyttöön heti kun mahdollista.

Lauri Pitkänen mainitsi suunnittelevansa Petteri Repon kanssa kotisivujen päivittämistä 40v juhlailmeeseen kevään aikana.

9. Jäsenrekisteri
Jäsenrekisteriä on siivottu ja jäsenrekisteriohjelma on muuten käyttöönottokunnossa, kunhan siivottu rekisteri saadaan valmiiksi. Siivous pitää saada valmiiksi ja koostettu jäsenrekisteri 18.2.2011 mennessä.

Lauri Pitkänen päivittää nuorisojäsenet ja ainaisjäsenet (15 vuotta jäsenenä) jäsenrekisteriin syntymäajan tai liittymisajankohdan mukaan.

10. Vuoden 2011 jäsenmaksujen laskutus
Laskutus tehdään uudella jäsenrekisteriohjelmalla vielä helmikuun aikana uudella jäsenrekisteriohjelmalla. Laskutetaan sähköpostilla ja kirjeitse.

Laskuun ainaisjäsenille maininta siitä että voi maksaa aikuisjäsenen jäsenmaksun jos haluaa tukea seuran toimintaa.

Toukokuussa tarkistetaan jäsenmaksujen maksutilanne ja erotetaan jäsenet jotka eivät karhuamisenkaan jälkeen ole maksaneet jäsenmaksuaan.

Päätettiin että ainoa tapa maksaa jäsenmaksu on maksaa se seuran tilille kokonaisuudessaan.

11. SM-liigan ruokarahapäätöksen korjaus
Hallitus korjaa päätöstään SM-liigan matka- ja ruokarahakorvauksiin ruokarahan osalta. Siirrymme käyttämään Suomen verottajan ohjeen mukaista ruokarahaa 8,50 euroa. Antti Lind tekee korvaushakemuslomakkeen uusiksi ja toimittaa Toni Lötjöselle.

12. Junioriasiat
Todettiin että kevään junioriharjoitukset pitää laskuttaa mahdollisimman pian.

Sovittiin että harjoitukset pidetään jos on vähintään kaksi osallistujaa.

Sovittiin että seura maksaa viidelle jäsenelle osallistumismaksun ESRC:n järjestämälle valmentajakurssille 5.-6.3.2011. Tiedote tästä on nettisivuilla, mutta Ilkka Haapakoski tiedottaa vielä potentiaalisille henkilöille mahdollisuudesta.

13. Tukihakemukset
Antti Lind ja Jari Mether laativat ja jättivät tammikuussa hakemuksen tapahtuma-avustuksesta. Muissa hakemuksissa takaraja oli 15.3.2011.

14. Kevätkokous
Todettiin että kevätkokous pidettäisiin jo maaliskuun alkupuoliskolla, jotta tukihakemuksiin saadaan hyväksytyt tilinpäätöstiedot suoraan mukaan. Kevätkokous päätettiin pitää 10.3.2011 kello 18.00 kerhohuoneella. Kutsu julkaistaan helmikuun toisella viikolla.

15. Tiedotusasiat
Sähköpostitiedote jäsenille lähetetään helmikuun toisella viikolla. Lauri Pitkänen koostaa ja lähettää tiedotteen seuraavista aiheista:

 • Dunlop Cup
 • SM-kisat, sponsorit, Levon treenit
 • Joukkueiden EM-kisoihin tarvitaan avustajia
 • Kevätkokous

Ilmoitustaulun suurempi päivittäminen odottaa toistaiseksi vielä 40-vuotis juhlailmettä.

16. Seuraava hallituksen kokous
Järjestetään 28.2.2011 kello 19.00.

17. Kokouksen päättäminen
Kokous päätettiin kello 20.00.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.