HSRC: lle SM-kultaa

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset
  • Artikkelin kommentit:1 kommentti

HSRC:n nestorit olivat Tampereella pelatuissa senioreiden joukkue-SM-kisoissa matkassa joukkueella Kale Leskinen, Eetu Tuominen, Jari Mether ja hyvin meni. Ensin tuli vastaan Lahti Squashin kaverit, jotka voitettiin 3-0 ja sitten isäntien Nääs-Äijät, jotka myös voitettiin 3-0. Tällä kertaa ei enempää tarvinnut pelata. Pokkasimme kultamitalit, kävimme saunassa, joimme oluet  ja lähdimme kotimatkalle.Eetun piti tietysti päästä syömään , joten pysähdyttiin matkalla.

Siinä kotimatkalla Kale laskeskeli, että 34 SM-mitalia on plakkarissa, kun huomioi miesten SM-kultien lisäksi junnu-, seniori- ja joukkuekultamitalit. Aikamoinen läjä, vai mitä?
No, eipä Eetu jää paljoa huonommaksi. Eetulla on muiden SM-mitalien lisäksi kasapäin firmaturnauksen kultamitaleita, Eetuhan on ollut mukana firmasquashin alusta lähtien, jolloin kisan sponsorina oli Paulig. Kahviautomaatteja ja -pannuja tuli niinä vuosina jaettavaksi sukulaisillekin jaettavaksi.Ja kun AGA ryhtyi sponsoriksi, kahvipannut muuttuivat hitsipilleiksi – tarpeellisia toki nekin.

Minulla näitä mitaleita on niukanlaisesti, jokunen on kaappiin eksynyt 35 vuoden aikana.Nyt tuli yksi lisää, kiitos hyvien joukkuekavereiden.

 
by Jari Mether
 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Peter Resthill

    Grattis  Gubet !