HSRC syyskokouksen 20.11.2013 pöytäkirja

 • Artikkelin kirjoittaja:
 • Artikkelin kategoria:Uutiset
 • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Aika: Keskiviikkona 20.11.2012 kello 18.00

Paikka: Merihaan Pallohalli, Kerhohuone, Haapaniemenkatu 14 B, 00530 Helsinki Kokous avattiin kello 18.00.

 1. Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Antti Lind, sihteeriksi Lupu Pitkänen sekä pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Ilkka Haapakoski ja Anneli Koivula.
 2. Todettiin läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet, jotka olivat Lupu Pitkänen, Antti Lind, Marko Kivi-Koskinen, Ole Martola, Markku Laurén, Ilkka Haapakoski, Jyrki Wahlstedt, Toni Lötjönen, Kalevi Koivula, Anneli Koivula ja Juha Hatjasalo.
 3. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
 4. Esiteltiin yleissuunnitelma seuraavien vuosien toimintaa varten.
 5. Valittiin täysi-ikäisten varsinaisten jäsenten keskuudesta hallituksen puheenjohtajaksi Markku Laurén seuraavaksi toimintavuodeksi.
 6. Valittiin viisi muuta varsinaista täysi-ikäistä jäsentä, eli Matti Paksula, Ilkka Haapakoski, Jyrki Wahlstedt, Kalevi Koivula ja Ole Martola hallituksen jäseniksi sekä Reijo Miettinen ensimmäiseksi ja Juha Sarlund toiseksi varajäsen seuraavaksi toimintavuodeksi.
 7. Valittiin tilintarkastajiksi Jukka Havaste ja Juhani Loukusa sekä varalle Nexia Oy KHT-yhteisö.
 8. Vahvistettiin seuraavan vuoden varsinaisten jäsenten liittymis-, jäsen- ja kannatusjäsenmaksujen suuruus. Päätettiin että liittymismaksuja ei peritä. Jäsenmaksu on aikuisilta 45 euroa, nuorilta (19–25 v.) 25 euroa, junioreilta (alle 19 v.) 10 euroa sekä ainaisjäseniltä 17 euroa. Kunniajäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.
 9. Valitaan edustajat piirin ja liiton vuosi- ym. kokouksiin tai annetaan hallitukselle valtuudet henkilöiden valitsemiseksi ko. tilaisuuksiin. Hallitus valtuutettiin valitsemaan henkilöt liiton vuosikokoukseen.
 10. Käsitellään hallituksen esittämät tai jäsenten 11 §:n mukaisesti vireille panemat muut asiat. Tällaisia asioita ei ollut.

Kokous päätettiin kello 18.35.

Lataa HSRC syyskokouksen 20.11.2013 pöytäkirja tästä

Lataa HSRC toimintasuunnitelma vuodelle 2014 tästä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.