HSRC voitti runkosarjan!

HSRC:n miesten joukkue on voittanut Squashliigan runkosarjan. Voitollaan joukkue lunasti paikan Euroopan seurajoukkueiden Euro Cupissa.

Runkosarja oli tänä vuonna huipputasainen ja HSRC vei sen yhden pisteen erolla Mikkelin Squashiin ja Tampereen Squashkerhoon. Käytännössä siis jokainen sarjassa voitettu ottelu oli ratkaisevan tärkeä sarjan lopputuloksen kannalta.

"Runkosarjan voitto on meille tosi kova juttu", joukkueen kapteeni Heikki Kononen kertoo. "Suunnittelemme jo sponsorien hankkimista Euro Cup -matkaa varten. Kesäharjoitteluummekin tulee aivan uutta intoa, kun matka on edessä."

"Kausi meni meillä tasaisen varmasti ja tiukat ottelut kääntyivät meidän eduksemme", Kononen arvioi. "Mitali on ehdottomasti mielessä playoffseissa!", hän jatkaa innostuneesti.

HSRC:n vakiokokoonpanoon kuuluvat Heikki Kononen, Aleksi Leskinen, Pyry Poikolainen ja Toni Lötjönen. Henri Kronlund, Joonas Honkanen ja Kenneth Wennström tuovat tarvittavaa leveyttä kokoonpanoon.

Naisten SM-sarjajoukkue varmisti viimeisen playoffspaikan väkevällä pelillään viimeisellä sarjakierroksella. Joukkue lähtee playoffseihin haastajan asenteella.

Squashliigan playoffsit pelataan 2.4.2011. Liigan runkosarjan täydelliset tulokset löytyvät SSqL:n tulospalvelusta.

Miesten 1-divisioonassa HSRC:n kakkosjoukkue otti huippukirin viimeisellä kierroksella ja vältti karsinnat. Talviklassikossa kolmosjoukkue kaatui jo toisen kerran tällä kaudella. Kolmosjoukkue putosi 2-divisioonaan suoraan ilman karsintoja.

Kakkosjoukkueen kapteeni Jarmo Karjala puhkui hyvää mieltä joukkueensa suorituksesta. "Alkukautemme oli vaikea, ja meillä oli vaikea saada joukkue liikkeelle. Viimeisellä kierroksella kaikki osui kohdalleen", Karjala kertoo.

"HSRC:n materiaali ei riittänyt SM-sarjan lisäksi kahteen kilpailukykyiseen 1-divisioonajoukkueeseen", hän arvioi. "Ensi kaudella on helpompaa, kun voimme keskittää voimamme ylempien sarjojen joukkueisiin ja koska olemme saaneet uusia hyviä pelaajia rinkiimme."

Naisten 1-divisioonassa HSRC:n kakkosjoukkue sijoittui viidenneksi. Miesten 2-divisioonassa nelosjoukkue sijoittui lohkonsa neljänneksi ja viitosjoukkue kolmanneksi.

Viimeisen kierroksen tuplavoittajia olivat Michaela Björnström, Risto Jokinen, Jarmo Karjala, Heikki Kononen, Tommi Lind, Mikko Mattila, Ari Suhonen ja Risto Vuopala.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.