HSRC:läiset mitalijahdissa SM-kisoissa

Tulevana viikonloppuna Talihalli täyttyy kössääjistä kun vihdoin päästään mittelemään B-,C- ja D- luokkien SM-mitaleista. 

Miesten B-luokassa mukana ovat ennakkosuosikkeihin lukeutuva kakkossijoitettu Ilmari Vikström ja kisojen yllättäjäksi povattu Juho Lonkila. Usko herrojen menestykseen on korkealla ja Merihaasta on kiirinyt huhuja, että kesäloma on käytetty kovaan treenaamiseen ja mitalikunnon varmistamiseen.

Miesten C-luokassa lehtereille astuvat puolestaan ykköseksi sijoitettu Ben Holden, tulista tulisempi Vasilis Bardis sekä Ville Leppänen. Jännitysmomenttia riittää, sillä Ben ja Vasilis mahdollisesti kohtaavat kisojen toisella kierroksella mikäli Vasilis hoitaa avausottelunsa. 

Miesten D-luokassakin löytyy edustusta kolmen pelaajan verran. Hyviä otteita ja nousujohtaista pelikuntoa Merihaassa väläytellyt Atte Sahla voidaan laskea D-luokan mustien hevosten joukkoon, eikä menestyspotentiaalia puutu myöskään seurakonkareilta Kari Hiltuselta tai Lars Sjöblomilta. 

Naisten luokissa ei tällä kertaa ole punavalkoista väriä mukana HSRC:n naisten edustaessa ennenkaikkea avoimessa luokassa.

Peleja pelataan lauantai aamusta alkaen Talihallissa. Ei muuta kuin paikan päälle seuraamaan (maskit jne… kyllä te tiedätte)  tai Clublockerista live seurantaa päälle.

Tsemppiä kisaajille!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.