HSRC:n junioreiden sunnuntaiharjoitukset alkavat

HSRC:n junioreiden sunnuntaiharjoitukset alkavat Merihaan palloiluhallilla sunnuntaina 15.11.2009 klo 18.00 . KOULUJEN LOMA-AIKOINA EI OLE HARJOITUKSIA. Kevätkauden viimeinen sunnuntaiharjoitus on 23.05.2010.

SUNNUNTAIHARJOITUSTEN TREENIMAKSU:
Maksun voi maksaa kahdella tavalla:
1) Maksaa kassalle 2€ / kerta.
2) Maksaa 50€ koko kaudesta toukokuun 23 päivään saakka, jolloin juniori saa kausikortin, joka oikeuttaa maksuttomaan pelaamiseen myös muina kuin harjoitusaikoina ( Ei varausoikeutta ). Maksu kassaan.
ILMOITTAUTUMINEN SUNNUNTAIRYHMÄÄN SÄHKÖPOSTILLA ILKKA HAAPAKOSKELLE ilkka.haapakoski@hus.fi. ILMOITA MYÖS KUMMALLA MAKSUTAVALLA JUNIORINNE TULEE RYHMÄÄN MUKAAN.

Tarkistatteko vielä kerran, että juniorilla on sellainen tapaturmavakuutus voimassa, joka korvaa harjoittelussa mahdollisesti tapahtuvat loukkaantumiset. Suomen squashliiton lisenssi on hyvä vaihtoehto. Ohjeet lisenssistä löytyy netistä sivulta: www.squash.fi

Halukkailla seuran jäsenillä on mahdollisuus osallistua HSRC:N seurailtoihin perjantaisin Merihaan palloiluhalleilla. Seurailta alkaa kello 18.00. Lisäinfoa kassalta. Seurailta toimii kertamaksu periaatteella ( 3€/kerta ). OLISIKIN TOIVOTTAVAA, ETTÄ KÄVISITTE MAHDOLLISIMMAN PALJON PELAAMASSA

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.