HSRC:n veijarit liekeissä Lahdessa!

Tänä viikonloppuna (7-8.1.2012) tapahtui jänniä. En kuitenkaan tarkoita Helsinkiin vihdoin satanutta ensilunta vaan Lahdessa käytyä kovien, kovempien ja kovimpien karjujen sekä naisten kössikisoja eli LAHTI OPEN 2012:a.

Miesten ykköskaavioon näihin kisoihin seurastamme liikeni vain Aleksi Leskinen, joka tyylikkäällä taputtelullaan ja "hiukan" keskivertoa paremmalla kunnollaan vyörytti tiensä aina pronssimitalille saakka.

1. kaavion kolme parasta. Vasemmalta: Janne Järvinen, "Heke" Mustonen ja Aleksi Leskinen

1. kaavion kolme parasta (vasemmalta): Janne Järvinen, "Heke" Mustonen ja Aleksi Leskinen

Valitettavasti HSRC:n naiskauneutta ei Lahden kisoissa päästy ihastelemaan. Treenikausi taitaa heillä olla vielä kesken ja harjoittelun hedelmät korjataan sitten tuonnempana keväällä.

Miesten kakkoskaaviossa olikin sitten jo lähes tunkua HSRC:läisistä, kun seuran pelaajia otteli kaaviossa viisi. Jatkoon, ja vieläpä mitaleille asti, meitä urheilun ikävän luonteen vuoksi pääsi kuitenkin vain kaksi. Finaalissa olivat siis Janne Koskelin ja allekirjoittanut. Koskelin sattui voittamaan, koska pelasi "ihan hyvin" ja minä hävisin. Tulipahan kuitenkin seuralle kaksoisvoitto kakkoskaaviosta.

2. kaavion kolme parasta (vasemmalta): Juha Hatjasalo, Janne Koskelin ja Teuvo Määttänen

Kolmoskaaviossa HSRC:n pelaajia oli kolme. Korkeimmalle seurastamme nousi tässä kaaviossa Kale Leskinen, joka ylsi neljänneksi.

3. kaavion neljä parasta (vasemmalta): Erik Mäki, Marko Kämäräinen, Tomi Huhtamäki ja Kale Leskinen

Yleisesti kisoista jäi hyvä fiilis (vaikka Koskelin sattui voittamaan), ja jos en ihan väärin ynnännyt niin osallistujiakin oli kiitettävästi, noin 70 henkilöä.

Kiitos lahtelaisille kilpailujärjestelyistä ja muutenkin mukavasta kisameiningistä. Pokulle kiitos tulospalvelusta ja autoni käyntiin saamisesta, ja Köpille kiitokset kaapeleista, olisi ollut aika kuppaista ladata akkua ilman niitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.