Huikeat tunnelmat Dunlop Cupissa!

Huikeat tunnelmat Dunlop Cupissa!

Kiitos kaikille pelaajille, järjestäjille ja faneille upeasta tunnelmasta Dunlop Cupin 50-vuotisjuhlakilpailuissa! Kilpailut olivat tietääksemme SM-kisoja lukuun ottamatta suurimmat pitkään aikaan, mikä näkyi tasaisten pelien karnevaalina niin pääsarjoissa kuin plateissä.

Soomepreesens oli mahtava ja siitä erityiskiitos Pääkoutsi Tommi Lindille, joka ohjaa kiinnostuneita kuvauksen ja videoinnin pariin sekä tarjoaa itse valtavasti materiaalia edelleen jaettavaksi! Olemme riemastuneina seuranneet, kuinka nuorten pelaajien mainioita otteita on näytetty ja striimiotteluita mainostettu kautta valtakunnan – kiitos!

Osallistujien ikähaitari oli ennätykselliset 12-78 vuotta ja oli upeaa nähdä, kuinka iloisesti ja taitavasti nuoret pelaavat ja kuinka hyvinvoivasti vanhemmat liikkuvat – molemmat ääripäät ovat esikuvia meille kaikille!

Yleisten luokkien seedaukset pitivät pintansa ja mestareiksi kruunattiin JSK:n Miko Äijänen ja ESRC:n Emilia Soini – onneksi olkoon! Ammattilaisille palkintorahat ovat tuttu juttu, mutta näissä kisoissa ilmeisesti ainakin pari pelaajaa pääsi uransa suurimpiin kertaluonteisiin tienesteihin, wau! Suuri kiitos kaiken mahdollistamiselle kuuluu jo 50 vuotta pääsponsorina toimineelle Dunlopille sekä Tukitekille, Puristamolle, Talihallille, Nexialle, AVJ-Servicesille ja Mikebonille!

Kisakuvia edelleen käytettäviksi löytyy Photosissa, videoita YouTubessa ja tulokset Club Lockerissa.

Hyvää squashkevättä ja nähdään uudestaan Dunlop Cupissa ensi vuonna!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Heikki Teräsvirta

    Isot kiitokset HSRC:n kisatiimille. Aivan loistavasti järjestetyt kilpailut. Erityisesti haluan nostaa hattua siitä, että kisatiimi pystyi taikomaan tapahtumaan jopa poikkeuksellisen hienon tunnelman.

  2. Risto Vuopala

    Kiitos Heikki. Mukavaa, että viihdyit. Kisatiimilläkin oli rattoisaa seuratessa pelaajien tsemppaamista kentällä ja miten pelaajat huolehtivat tuomaroinneista tyylikkäästi.