Junioreiden kesäleiri 2-6.6.2008

Kutsu: HSRC:n kaikille avoin squashpainotteinen palloiluleiri

  • 8 – 15 vuotiaille tytöille ja pojille
  • 2-6.6.2008 Merihaan Pallohallilla (Haapaniemenkatu 14 B, 00530 Helsinki)
  • Toimintaa on päivittäin klo 9-15
  • Vastuuvalmentajana toimii Ari Pelkonen (Juniorimaajoukkueen valmentaja, liikunnanopettaja)
  • Leirille otetaan korkeintaan 15 pelaajaa

Leirin tavoite: Mukavaa yhdessäoloa monipuolisen liikunnan parissa (squash, sulkapallo, salibandy, sisäfutis ja ultimate eli frisbee) ja squashtaitojen parantaminen. Aikaisempaa squashtaustaa ei tarvita. Leirin jälkeen on mahdollista ensi syksynä päästä mukaan HSRC:n junioriharjoituksiin.

Leirin hinta: 175€ / juniori, maksetaan etukäteen seuran tilille. Lasku lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Hinta sisältää valmennuksen, lounaan joka päivä, kunniakirjan. Leiriläisellä pitää olla oma tapaturmavakuutus. Squashliiton lisenssi on hyvä vaihtoehto.

Leirivarustus: Sisäpelivarusteet; Sisäpelikengät pakolliset, pyyhe, ja innokas mieli. Pelilaseja käytetään leirillä. Lainalaseja on saatavilla. Omia muita välineitä ei välttämättä tarvita (kannattaa tietenkin ottaa, jos on)

Ilmoittautuminen: Ari Pelkoselle torstaihin 15.05.2008 mennessä. Mieluiten sähköpostitse aripelkonen@yahoo.com (puh. 050-4601270). Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoite, syntymävuosi ja huoltajan nimi ja puhelinnumero mahdolliset ruoka-aineallergiat. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Kutsusta on myös pdf-versio.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.