Juniori-infoa

HSRC:n torstaiset junioriharjoitukset jatkuvat Merihaan Pallohallilla 3.9.2009 Ari Pelkosen valmentamana. Syyskauden viimeinen harjoitus on 17.12.2009, jolloin pelataan junioreiden pikkujoulukisat.

Kevätkausi puolestaan alkaa torstaina 7.1.2010. Kevätkauden viimeinen harjoitus on 20.5.2010, jolloin pelataan seuran juniorimestaruuskilpailut.

Lisäksi suunnitellaan sunnuntai-iltapäiväksi kössikerhoa uusille junioreille. Mahdollisen kössikerhon toteutumisesta ja harjoitusmaksuista tiedotetaan, kun asiat ovat varmistuneet.

Pyydämme vanhempia tarkistamaan, että juniorilla on sellainen tapaturmavakuutus voimassa, joka korvaa harjoittelussa mahdollisesti tapahtuvat loukkaantumiset. Suomen Squashliiton lisenssi on hyvä vaihtoehto. Ohjeet lisenssistä löytyy netistä sivulta: www.squash.fi/?p=90

Olisi toivottavaa, että juniorit käyvät mahdollisimman paljon HSRC:n seurailloissa ja vapaa-aikanakin pelaamassa. Seuraillat järjestetään Merihaan Pallohallissa perjantaisin alkaen klo 18 ja kertamaksu juniorilta on 3 €. HSRC:n juniorit pääsevät pelaamaan edullisesti päiväsaikaan (2,5€) ilman kentänvaraamisoikeutta.

Terveisin,

Ari Pelkonen
Puh 050- 4601270

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.