Jussi Vikström on hra 57!

HSRC:n Squash57-mestaruuskilpailut pelattiin huipputasokkaalla kaaviolla, jossa oli mukana lukuisia mestareita, monenlaisia mitalisteja ja muita sankareita. Suomen johtavan 57-promoottorin Kalevi Koivulan järjestämä kilpailu oli vuoden kohokohta sekä urheilullisesti että viihtyisellisesti – kiitos, Kale!!!

Ennakkosuosikki ja isoon palloon hyvin, kovaa ja hyvin kovaa osuva Jussi Vikström oli valmistautunut kilpailuihin tekemällä tilaa pokaalikaapissaan. Panostus kannatti ja Jussi vei mukanaan suurimman pokaalin – jo kolmannen kerran!

Pienemmät pokaalit jaettiin tällä kertaa squashin maailmanmestarille Eetu Tuomiselle ja 57:ään yksioikoisemmin keskittyvälle Petteri Revolle.


Pojat matkalla saunaan. Kuva: Risto Vuopala

Mestaruuskilpailujen kunniamaininta jaettiin Timo Saunalammille, joka voitti sijoitusottelunsa vaikka ennätti olemaan konttauskunnossa viimeisellä erätauolla. Iloinen ja reipas asenne kantaa pitkälle 57:ssä!

Seuraavan kerran 57-harrastustaan pääsee esittelemään HSRC:n juhlavuosikilpailussa 4-5.12! Kisamaksu on superkohtuullinen 25€ eikä lisenssiä tarvitse hankkia, joten heti ilmoittautumaan mukaan täältä!

HSRC:n vahvistamat viralliset mestaruuskilpailutulokset:

1. krs
Jussi V – Timo S 2-0
Juha S – Jukka H 3-0
Petteri R – Harri H 2-1
Esa T – Kari H 3-0

Välierät
Jussi V – Juha S 3-0
Esa T – Petteri R 2-0

Pronssiottelu
Petteri R – Juha S 3-1

Loppuottelu
Jussi V – Esa T 3-0

Platen välierät
Jukka H – Timo S 3-0
Harri H – Kari H 2-0

Platen pronssiottelu
Timo S – Kari H 3-1

Platen loppuottelu
Harri H – Jukka H 2-1


Vuoden urheilukuva on otettu ja se esittää toverillista hetkeä mestaruuskilpailujen loppuottelussa. Kuva: Petteri Repo

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.