HSRC Cupin kaaviot julkaistu

HSRC-cupin kaaviot on julkaistu Squash.fi:ssä ja Squash.nu:ssa. Luvassa on 58 pelaajan voimin pelattava vauhdikas viikonloppu.

Miesten ykköskaaviossa ennakkosuosikki ESRC:n Matias Tuomi on sijoitettu kohtaamaan MiSq:n Lauri Valtolan finaalissa. Välierässä Tuomi on sijoitettu kohtaamaan nousukunnossa oleva ESQ:n Hameed Ahmed, joten luvassa on jännittäviä hetkiä sunnuntaina. Vastaavasti toisessa välierässä nähtäneen tiukka vääntö Valtolan ja MiSQ:n Markus Vanhasen välillä. Miehille jaetaan ykköskaaviossa palkintorahoja seuraavasti: 1: 300€ 2: 200€ 3: 100€.

Naisten lohkoissa Sanna Mantere (ESRC) ja Kristiina Kiviharju (JSK) on sijoitettu kohtaamaan loppuottelussa. Kiviharju joutuu pelaamaan alkulohkossaan yhden ottelun Manteretta enemmän. Naisille jaetaan palkintorahoja seuraavasti: 1: 200€ 2: 120€ 3: 80€.

Miesten kakkoskaaviossa NääsSquashia edustava kovalyöntinen Mikko Auvinen on sijoitettu kohtaamaan pehmeään kosketukseen luottavan HSRC:tä edustavan Tommi Tapolan loppuottelussa. Kaavio on kuitenkin niin tasainen, että sijoitetut neljä pelaajaa joutuvat pelaamaan oikein hyvin päästäkseen välieriin.

Miesten kolmoskaavio on sekin hyvin tasainen. Nalle Parmonen (NääsSq) on sijoitettu kohtaamaan SSqL:n puheenjohtaja Jari Mether (HSRC) loppuottelussa, mutta matkalla on vielä monta mutkaa. Kannattaa seurata mm. järjestäjäseura HSRC:tä edustavien Jussi Birnin ja Esa Mannisen otteita.

Miesten 50-sarjassa lohkomuodossa pelattava sarja takaa kaikille kolme ottelua. Ennakkosuosikki, HSRC:n ikinuori Magnus Lindholm hankkii MM-tuntumaa.

Tervetuloa Merihakaan nauttimaan reippaasta squashfiiliksestä!