Käkättimeen tuli ja kovaa….

Käkättimeen tuli ja kovaa

HSRC:n miesten edustusjoukkueen ensimmäinen pelipäivä ei tuonut voittosarakkeeseen merkintöjä. Tylyt 4-0 lukemat molemmista otteluista tarkoittavat sitä että perjantaina joukkue taistelee sijoista 13-17 muiden squashin kehitysmaiden kanssa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Ukrainan Petroholdingia vastaan Aleksi Leskinen ja Pyry Poikolainen saivat venytettyä ottelunsa viisieräiseksi, mutta kummaltakin bensa loppui viime metreillä. Iltaottelussa vastaan asettui yksi kisan suosikeista Saksan RC Worms. Heikki Kononen oli lähellä todellista paukkua, kun hän johti avauserässä entistä maailmanykköstä David Palmeria 6-1 ja vielä 8-4. Tilanne oli vielä 9-9, jossa olisi tarvittu Heikin bravuuria eli "pokanikkiä" mutta sitä ei tällä kertaa tullut. Erä siis Palmerille ja lopulta koko ottelu 3-0.

Kovaa valuutta olivat myös muut Wormsin pelaajat. Aleksi kohtasi Jens Schoorin (PSA-85), Pyry kohtasi Marcus Berretin ja Toni kohtasi Andre Haschkerin (PSA-140). Lukemat näissäkin 0-3. "Kaverit laittoivat luun kurkkuun. Kyllä täällä tajuaa, että Suomi on valovuoden jäljessä kunnon kössimaita." kommentoi Pyry ottelun jälkeen.

Heikki pakottaa Palmerin virheeseen>>>

http://www.youtube.com/watch?v=RMK2aDLi27o&feature=player_profilepage

 

Kisa terveisin
Toni

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.