Karsikas vei Dunlop Cupin – taas!

_FOX3252

Ville Karsikas voitti hyvän vastuksen antaneen Nuutti Ruokankaan Dunlop Cupin supersarjan loppuottelussa. Muikea mestari kertoi viihtyvänsä hyvin Dunlop Cupeissa, mistä osoituksena oli voitto edelliseltä osallistumiskerralta. "Järjestäkää vaan lisää Dunlop Cupeja, niin minä tulen taas mukaan!", mestari lupaili. Aleksi Leskinen voitti sarjan pronssin.

_FOX2859

Kakkoskaavion loppuottelu alkoi dramaattisesti, kun Kimmo Puukon maila osui Kale Leskisen kasvoihin. Kale ei antanut sen häiritä, vaan teippasi itsensä entistäkin ehompaan uskoon ja esitteli monipuolista mailataituruuttaan. Kimmo pyristeli ankarasti vastaan, kunnes joutui lopulta tunnustamaan Kalen voittajaksi. Teemu Suvanto otti sarjan kolmannen palkintosijan.

_FOX3038

Kolmoskaavion loppuottelijoiden ikäero oli peräti 53 vuotta! Vielä tällä kertaa maailmanmestarin kokemus oli valttia ja niin Eetu Tuominen voitti Ville Eskolan. Mutta kokenut tunnistaa myös nopeasti kehittyvän lahjakkuuden: "Lupaathan sitten antaa minulle pari pistettä, kun ensi kerran kohdataan!". Juha Rintanen vei sarjan kolmossijan.

Kiitos pelaajille, faneille ja järjestäjille tosi hauskoista kisoista!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.