Kevätklassikko sunnuntaina klo. 11

Sillä välin, kun muu mailma seuraa nettistriimejä ja näköradioita, kaikkein intohimoisimpia squashfaneja hemmotellaan kaksipäiväisillä divarikarsinnoilla Merihaan betonikompleksissa. Osalle joukkueista kyse on nousukarsinnasta, osalle laskukarsinnasta. Pelaajat ovat valmistautuneet hyvin divarikauden huipputapahtumaan, kuka treenamalla ankarasti, kuka laittautumalla parhaisiinsa.

Tätä kirjoittaessa on hyvin epäselvää, kuinka ensimmäisen karsintapäivän ottelut menivät. Se on kuitenkin varmaa, että kahdella HSRC:n joukkueella on edelleen sekä teoreettiset että käytännölliset mahdollisuudet pelata ykkösdivarissa ensi kaudella. Turkulaiset, tamperelaiset ja rukalaiset ovat tsempanneet hienosti, mutta HSRC:n jätkät sen kun porskuttavat!

Divarikauden kohokohta eli HSRC:n kevätklassikko, jossa kohtaavat II- ja III-joukkueet, pelataan Merihaassa sunnuntaina klo 11. Joukkueiden kapteenit Karjala ja Vikström paljastavat, että klassikkoon on säästetty levänneitä huippupelaajia, jotka nyt päästetään irti.

Kevätklassikko pitää kokea livenä paikan päällä, se ei näy missään striimissä eikä varmaan twiitissäkään. Tervetuloa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.