Kiitos!

HSRC:n järjestelytoimikunta kiittää kaikkia, jotka osallistuivat upeiden SM-kisojen läpiviemiseen. Kuvan otti Suomen mestari Saara Valtola.

SM-kilpailuissa pelattiin 244 ottelua, 750 erää ja 13.272 pistettä.

Päivitys: Keskimäärin 60 katselijaa seurasi välieriä ja 90 loppuotteluja videostreamin kautta. Lisäksi nelisenkymmentä katselijaa katseli otteluja Merihaan Pallohallin näytöiltä, kun kenttäkatsomoihin ei kerta kaikkiaan enää mahtunut. Hyvä fiilis!

Päivitys II: SM-kilpailujen myötä HSRC:n sivustolla oli Googlen Analytics -palvelun mukaan ensi kertaa yli 2.000 käyntiä kuukaudessa. Kävijöitä oli 936 ja ruuhkahuippu saavutettiin tietenkin SM-finaalipäivänä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Toni

  Kiitos!

  Pallohalli kiittää. Upeat kisat ja upeat järjestelyt.

  t Toni + muut

 2. Raila

  ESRC kiittää hienoista kisoista!
  Erityinen plussa isosta lämmittelyalueesta sekä 3- ja 4-kenttien tapahtumien lähettämisestä kahvioon, löhöilynurkkaukseen ja koko maailmaan internetin välityksellä!
  ESRC:n osallistujien puoelsta,
  *Raila

 3. Krister Koivula

  Seurasin pelejä nettistreamin kautta ja elin täysillä mukana. Oli kuin olisi katsomossa itse istunut, pelaajien lisäksi tunnistin lähes kaikki kamerassa näkyvät katsojat profiilista ja loputkin äänien perusteella. Kuvan laatu oli yllättävänkin hyvä.
  Kiitokset horcelle hienosta squashviikonlopusta!
  Krister

 4. Jari Mether

  HSRC kiittää.
  Esa Pakarista lainaten: "Meiltähän tämä käy."