Kisaennakko: Planeetta Internet Dunlop Cup 2015

_FOX2285

Planeetta Internet Dunlop Cupissa kisaa melkoinen joukko Suomen parhaita squashpelaajia. Kisojen tiukkaa luonnetta kuvastaa, että KSQ:ta edustava Jouko Puustinen, jonka ranking on 98 (B54) on sijoitettu kolmoskaavion ykköseksi kohtaamaan loppuottelussa ESRC:n Tapio Koivun (109 – B64). Taso on siis kovempi kuin SM-kilpailuissa konsanaan! Järjestävän seuran HSRC:n Teemu Suvanto ja Esa Sutelainen on sijoitettu panemaan kovasti hanttiin, mutta tasainen luokka muhii yllättäjiä.

Kakkoskaaviota johtaa JSK:n Kai Stör adjutanttinaan MiSq:n Marko Suistomaa. ESRC:n nuoret Touko Juntunen ja Mika Laakkonen on sijoitettu välierävastustajiksi, mutta haastetta tarjotaan aina Venäjää ja Egyptiä myöten! Mukana on muutenkin melkoisia kynäilijöitä.

Naisten sarjassa ESRC:n Emilia Korhonen ja Riikka Piekäinen on sijoitettu kohtaamaan loppuottelussa, mutta samaa seuraa edustavaa Hanna Rusilaa ja Pietarin Squash Club Pron Alina Tuzlukovaa kannattaa pitää silmällä.

Miesten ykköskaavio meni uusiksi HSRC:n Olli Tuomisen vetäytymisen vuoksi. ESRC:n Jaakko Vähämaa on sijoitettu kohtaamaan JSK:n Jami Äijänen loppuottelussa. Välierissä Senatorsin Kristian Rautiainen ja JSK:n Miko Äijänen on sijoitettu tarjoamaan kovan vastuksen. Jo ensimmäinen kierros tarjoaa poikkeuksetta hyviä matseja – kannattaa tulla katsomaan!

Nettitoimitus toivottaa oikein hyviä kisoja kaikille pelaajille ja faneille Talihallissa 7.-8.3.2015!

2015-pidc-spons

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.