Kutsu iloiseen kesäjuhlaan HSRC:n 40-vuotispäivän kunniaksi

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:HSRC 40v
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

HSRC 40 vuotta

Hyvä HSRC:n jäsen,

Tämä on kutsu Sinulle (avec) syntymäpäiväjuhliin Merihaan Pallohallille 20.8.2011 klo 18.00 alkaen. Helsinki Squash Rackets Club täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja sille on syytä kohottaa malja. Edellisen kerran juhlimme viisi vuotta sitten, joten johan se on aikakin.

Juhla on kesäisen vapaamuotoinen, joten pukeutuminen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa. Erilaista virallista ja epävirallista ohjelmaa on pitkin iltaa, joten tule nauttimaan hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta. Aloitamme siis klo 18.00 ja päätämme juhlat klo 23.00 mennessä.

Illalliskortin hinta on 35 €, alle 18-vuotiailta 25 €. Jos rahaa jää yli, ohjaamme sen junioritoimintaamme. Ilmoittaudu juhlaan merkitsemällä osallistuvien henkilöiden lukumäärä sille varattuun kohtaan. Ilmoittautumismaksun voit maksaa ennen juhlaa seuramme tilille Nordea 101130-868017. Kiitos!

Ilmoittaudu 1.8. mennessä osoitteessa www.hsrc.fi/ilmo, niin ehdimme valmistella kaiken hyvissä ajoin juhliin mennessä.

HUOM! Mikäli haluat ostaa seuran hienon 40-vuotisjuhlapaidan (m/n), merkitse kappalemäärä ja koko (XS – XXL) sille varattuun kohtaan. Ja mikäli haluat etunimesi paidan rintamukseen, kirjoita  toivomasi nimi sille varattuun kohtaan. Juhlapaidan (pikee-paita teknistä materiaalia) hinta on 22 €.

HSRC 40-v. –juhlakilpailut

HSRC järjestää 20.8. kaksi erillistä kisaa. Kummatkin kisat järjestetään yksipäiväisinä, joista toinen on SSqL:n alainen avoin kisa kaikille ja toinen seuran sisäinen kisa vain seuran jäsenille.

Seuraa SSqL:n kilpailukalenteria, seuramme kotisivuja ja ilmoitustauluamme!

HSRC 40 v. SPECIAL -etkot 1.7. 2011 klo 16.00 alkaen

Ennen 40 v -juhlaa järjestämme 1.7. ilman SSqL:n lupaa 40 v. SPECIAL-etkot. Päivä on virallinen seuran syntymäpäivä ja sen kunniaksi järjestämme erikoiskerhoillan ja siihen liittyvän sisäisen turnauksen, jota ei Koivulan Kalea lainataksemme varmastikaan voita paras. Tai ehkä voittaa.

Pelien jälkeen pitsalle! Varaa aika kalenteristasi!

Terveisin,
HSRC:n juhla- ja kilpailutoimikunta

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.