Lauantaina tarjolla huipputrilleri

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:SM 2006

Lauantaina 25.3 on parhaaseen katseluaikaan odotettavissa huikea squash-trilleri. Suomen mestaruuskilpailujen kaaviossa on puolivärieriin tarjolla kaavion mukaan ottelu Juha ”Rambo” Raumolin ja Matias Tuomi,

Tämä tietenkin sillä edellytyksellä, että molemmat voittavat pelinsä tätä ennen. Ottelu pelataan merihaassa kello 18.00. Toinen makupala on todennäköisesti tätä ennen pelattava naisten puolivälierä, jossa pelaavat Elina Kononen ja Eeva-Maria Vuolo. Lauantaina voi aloittaa squashin katselun vaikka otteluparilla Tomi Niinimäki ja Anssi Määttänen. Myöskin HSRC:n omallapojalla eli Heikki Konosella on kaaviossa herkullinen paikka iskeä vaikka kuinka pitkälle. Puheenjohtaja veikkaa rohkeasti yllätyssemifinaalipaikkaa.

Perjantain herkkupaloja on tietenkin Jarmo Karjalan ja Jussi Birnin ottelu, sekä Manccu Lindholmin ja Patrik Nyströmin pelit. Myös Petri Laaksosella on näytön paikka, sillä jos hän voittaa karsintapelinsä on vastassa Juha ”Rambo” Raumolin. Ja näin Laaksonen voi hyvinkin ”tuhota” lauantain trillerimme.

Vastaspekulaatiot voit lähettää marko.kivi-koskinen$helsinki.fi. Ja parhaat voidaan julkaista.