Leskinen avasi kauden voitokkaasti


HSRC:n ykköspelaaja Aleksi Leskinen voitti Wilson BLX Cupin. Kakkoseksi sijoittui MiSq:n Tuomas Häkkinen (oik) ja kolmoseksi JSK:n Kai Stör.

Wilson BLX Cup avasi squashkauden reippaaseen tyyliin. Kilpailussa ratkaistiin kaikki sijat yhden päivän aikana, mikä tarkoitti melkoista pelirumbaa varsinkin kakkoskaaviolaisille, jotka pääsivät nautiskelemaan neljän ottelun verran. Kaikki selvisivät urakasta enemmän tai vähemmän hyvissä hengen ja ruumiin voimissa. Squashin kummisedät ja -tädit varmistivat, että kilpailut vietiin läpi tehokkaasti ja tyylikkäästi.

Pääsponsorin tarjoamilla Wilson-palloilla pelaaminen teki otteluista tavanomaista taktisempia ja teknisempiä. Nettitoimituksen arvion mukaan Wilsonin pallo pomppii joitakin muita palloja hitaammin ja sopii siten erinomaisesti Merihaan nopeaakin nopeammille kentille. Kannattaa kokeilla – Wilsonin palloja voi hankkia pallohallin kahviosta.

Kiitos pelaajille ja järjestäjille erinomaisen hyväntuulisista kisoista!


Kakkoskaavion voitti ESRC:n Iiro Stubin. HSRC:n Ilmari Vikström (oik) sijoittui kakkoseksi ja KSQ:n Esa Naukkarinen kolmoseksi.


Kai Stör keskittyy ykköskaavion pronssiottelussa.


Kentsu Wennström käyttää tilan hyväkseen.


Ilmari Vikström haastoi Iiro Stubinin kakkoskaavion loppuottelussa.


Iiro oli kuitenkin aivan voittamaton.


Jussi Vikström taipui Esa Naukkariselle kakkoskaavion pronssiottelussa.


Esa ehtii joka paikkaan.


Katsomo piti näkemästään – ihanaa, että kausi vihdoinkin alkoi!

Wilson BLX Cupin täydelliset tulokset löytyvät SSqL:n tulospalvelusta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.