Liigaan valmistaudutaan jo

Seurapaita on riemun aihe. Photo: Markku Kaistinen.

HSRC:n kolmosjoukkue järjesti ensimmäiset seuran sisäiset liigakarsinnat miesmuistiin. ”Putosimme täpärästi ykkösdivarin nousukarsinnoista viime kauden päätteeksi, joten päätimme järjestää omat karsinnat”, joukkueen kapteeni Antti Lind selvittää.

Karsinnan ajankohdaksi valittiin juuri se lämmin viikko, jolloin hallin ilmastointia huollettiin. Harvoin on nähty yhtä kuumankosteita sankareita.

Karsijat olivat myös harvinaisen hyväntuulisia. Sekin onneton tuomari, joka erehtyi antamaan karsintojen ainoan stroke-tuomion sai vastaanottaa harvinaisen kohteliaat mutta päättäväiset protestit molemmilta pelaajilta ja yleisöltä.

”Joukkue satsasi paljon näihin karsintoihin. Playoff-parta ja vadelmatankkaus osoittautuivat menestyksen salaisuudeksi”, kapteeni Lind myhäilee.

Kaikki karsijat ilmeisesti selvittivät tiensä joukkueeseen. Epäselväksi jäi ainoastaan kysymys siitä, olivatko kyseessä esi- vai loppukarsinnat. Suunnitelmissa on myös haastaa kaikki HSRC:n muut joukkueet ennen kauden alkua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Antti Lind

    Kuvasta puuttuu jo joukkuepaikan varmistaneet M.Ulfstedt sekä K.Leskinen. Karjala, Kauppi ja Kononen – yhteyden ottoja odotellaan.

  2. jame

    Vadelmien lisäksi tankkaukseen kuului 2 l Hans von Blumenstockin suosittelemaa colajuomaa, koska mainoslauseen mukaan tätä colaa juomalla mikään ei ole mahdotonta – ei edes osallistuminen liigakarsintoihin.