Liigakausi alkoi

null
Tommi Lindin peli on näyttävää

Hallitsevan Suomen miesten liigamestarin HSRC:n raju nuorennus- ja vanhennusleikkaus ensimmäiselle sarjakierrokselle tuotti hyvää yritystä. Joukkue vastaanotettiin hyväntahtoisesti ja se rakensi itselleen hieman uskottavuuttakin. Suurimmat saavutukset olivat Seppo Rissasen useat eräpisteet Matias Tuomelta ja Erno Teitiltä. Myös Petteri Revon pelikaverilleen Oskari Valtolalle aikaansaama 210 lyönnin syke oli oiva saavutus. Sarjapisteitä ei kuitenkaan herunut, joten mitalipeleihin pääseminen edellyttää joukkueen vahvistamista, sillä joukkueen nestorit eivät taida päästä mitalikuntoon, vaikka aloittaisivatkin harjoittelun.

Naisten SM-sarjassa HSRC:n joukkue kohtasi voittajansa, mutta on Cola Björnströmin hienon otteluvoiton ansiosta sarjataulukon neljäntenä.

I-divisionassa pelaava miesten joukkue otti voiton ja tasapelin. Joukkueen kaikki pelaajat ylsivät otteluvoittoihin. Ikiliikkujien Risto Jokisen ja Jarmo Karjalan puhti riitti loppuun asti ja he ottivat kumpikin maukkaat 3-2 -otteluvoitot pelikavereistaan.

II-divisionan kaksi miesjoukkuetta joutuivat taipumaan kivikovalle vastukselle. Sitkeät Jari Mether ja Eetu Tuominen nousivat otteluvoittoihin.

Kaikki tulokset löytyvät SSqL:n tulospalvelusta

null
Karri Salonen parantaa loppua kohti

null
Seppo Rissanen hankkii pisteensä pehmeillä stoppareilla