LJ Anjema ja Olli Tuominen Merihaassa 19.12

Hei kaikille!

Viime vuonna suuren suosion saaneet näytösottelut saavat jatkoa. Kaksi ottelua, joista ensimmäinen pelataan Esport Centerissä perjantaina 18.12 klo. 19.00 ja toinen Merihaan pallohallissa lauantaina 19.12 klo. 18.00. Tarjolla on jälleen 2 huippuluokan ottelua, joissavastakkain asettuvat maailman listan 14. Hollannin Laurens Anjema ja 22. Olli Tuominen.

Perinteitä vaalien Merihaassa pelattu näytösottelu jatkuu kaikkien lipun ostaneiden osalta HSRC:n kerhohuoneessa musiikin ja pikkunaposteltavan kera. Myös Esport centerissä vippilipun ostaneille on tarkoitus järjestää lyhyet jälkipelit alakerran kabinetissa. Tapahtuman sponsoreille sekä vip-lipun ostaneille avautuu lisäksi tilaisuus päästä kaksikon kanssa kentälle ennen molempia otteluita.

Esportin otteluun liput myydään paikan päällä hintaan 10 euroa. Vip-lippuja voi varata erikseen hintaan 50eur, mikä sisältää mahdollisuuden pelata meidän kanssa ennen ottelua sekä tilaisuuden ottelun jälkeen.

Merihaan liput ovat 20eur, seisomaan pääsee 10 eurolla. Huom! nämä liput sisältävät myös pelin jälkeiset jatkot kerhohuoneella naposteltavan ja musiikin kera. Vip-lipun hinta on 50eur. Etenkin Merihaan liput on tavallisesti myyty loppuun nopeasti, joten pakkavaraukset on hyvä suorittaa ripeästi.

Sponsoripakeja, vip-lippuja sekä Merihaan paikkalipuja voi tiedustella ja varata meilaamalla olli@ollituominen.com tai soittamalla 0505379279. Esportin istumapaikkoja vippiä lukuun ottamatta ei voi varata.

Joulua ja otteluita odotellen,

Olli

www.ollituominen.com

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.