Lasten squashkurssi

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset

SSqL järjestää lasten squashkurssin Merihaan palloilutalolla Helsingissä ma-ke 19.6.-21.6.2006. Tervetulleita ovat kaikki 7-12 vuotiaat lajista kiinnostuneet lapset!

Aika: Joka päivä kello 11-12 sekä 13-14.30, välissä pidämme tunnin evästauon.

Sisältö: Squashin pelaamista, squashin alkeisopetusta ja tekniikkaharjoituksia, välineisiin ja sääntöihin tutustumista ja oheispelejä; kuten sählyä, sisäjalkapalloa ja muita hauskoja pelejä ja leikkejä.

Hinta: 35e / lapsi sisältäen mailat ja pallot. Omat eväät, pelivaatteet, sisäpelitossut ja suihkuvarusteet mukaan. Hallilla pieni kahvio, jossa on mahdollista käyttää mikroaaltouunia.

Ohjaajat: Ohjaajina toimivat squashiiton koulutetut squashohjaajat.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Torstaihin 15.6 klo 20.00 mennessä squash.office@squash.fi tai järjestösihteeri Lotta Vuorela 09-3481 2401. Ilmoittautumisessa tulee mainita lapsen nimi, ikä, huoltajan nimi ja yhteystiedot. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 10 lasta.

Miten löydät perille: Merihaan Palloilutalo sijaitsee meren äärellä Merihaan rannassa osoitteessa Haapaniemenkatu 14B. Paikalle pääset busseilla 16, 68 ja 73 B sekä kävellen Hakaniemen metroasemalta.

Huom! Merihaan palloilutalo tarjoaa koko kesän ajan klo 9-15 välisenä aikana lapsille mahdollisuuden pelata edulliseen hintaan; 2e/kerta, sisältäen mailan.