Mustonen ja Kononen Suomen mestareiksi!

Vuoden 2015 squashin SM-kilpailut muistetaan ikuisesti ennätyssuuren osanoton, riemukkaan banketin ja miesten sarjan jännittävien tulosten myötä!

TSSq:n Henrik Mustonen voitti ensimmäisen squashin miesten mestaruutensa. Suomen mestarit ovat poikkeuksetta todella kovan luokan pelaajia ja Mustonen sopii erinomaisesti tähän harvalukuiseen joukkoon (ks. lista). ESRC:n Elina Kononen on perustamassa oman dynastiansa neljännen mestaruuden myötä.

SM-kilpailujen jymypaukku nähtiin miesten välierässä, jossa ESRC:n Jaakko Vähämaa voitti HSRC:n hallitsevan mestarin ja kilpailujen ykkössijoitetun Olli Tuomisen erin 3-2. Tästä nuoresta miehestä kuulemme vielä paljon!

Squash on siitä upea laji, että haastaja voi yllättää kenet vaan, kun taidot ja lahjakkuus ovat suuret ja asenne kohdallaan. Samalla korostuu Tuomisen 15 perättäisen Suomen mestaruuden saavutuksen ainutlaatuisuus.

Nettitoimitus onnittelee ja kiittää kaikkia osallistujia, järjestäjiä ja faneja mahtavista SM-kilpailuista! Suomalainen kilpasquash elää jännittävää aikaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.