Muuttotiedotteita 2001

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Arkisto

JÄSENTIEDOTE 11.4.2001

HSRC muuttaa Merihakaan!
Kerhohuoneella 10.4. järjestetyssä avoimessa tilaisuudessa keskusteltiin HSRC:n tulevaisuudesta, kiitos kaikille läsnäolijoille. HSRC siirtyy Merihakaan jo kevään kuluessa ja luvassa on kaikkea sitä, mistä HSRC on tullut tunnetuksi. Tulevaisuus näyttää hyvältä!

Merihaan omistajat tarjoavat tilaa kerhohuoneelle sekä suunnilleen samoja etuja ja kenttähintoja kuin Tali aikaisemmin. Lisäksi hallissa on saman katon alla mm. tennis, sulkapallo ja salibandy, mikä ilahduttanee monia.

Merihaassa järjestettävien HSRC:n mestaruuskilpailujen yhteydessä lauantaina 12.5. pääset helposti tutustumaan uuteen kotihalliimme. Kisojen jälkeen siirrymme tietysti keskustaan pelaamaan jälkipelejä… Kilpailukutsu tulee pian näille sivuille.

Talin kerhohuoneen pitää olla tyhjillään 28.4. mennessä. Keitsi aloittaa klubihuoneen purkamisen pääsiäisenä, TERVETULOA AUTTAMAAN! Purkutöitä tehdään hallin aukioloaikojen puitteissa la 14.4. klo 14, su 15.4. klo 16 ja ma 16.4. klo 14 alkaen. Merihaan uusi kerhohuone rakennetaan Keitsin ammattitaitoisella johdolla kesän kuluessa. Vain talkootyöllä saamme vanhan purettua ja uuden rakennettua, joten kaikkien innokkaiden käsiä todella tarvitaan!

Näillä sivuilla, Talin ilmoitustaululla ja kotiin lähetettävässä tiedotteessa kerrotaan pian tarkemmin muista muuttoon liittyvistä uutisista. Niitä odotellessa kannattaa vierailla uuden hallimme kotisivuilla osoitteessa www.meripeli.fi.

Parhain terveisin,
Karoliina Raumolin, HSRC:n puheenjohtaja 2001
karoliina.raumolin@tecnomen.com

JÄSENTIEDOTE 7.3.2001

Arvoisat HSRC:n jäsenet,
Monet teistä ovat kuulleet Talin Squash Clubin omistajanvaihdoksesta joulukuun alla. Arvailut hallin jatkosta ovat pyörineet kuin huhut hiihto-dopingista konsanaan. Olemme vihdoin saaneet uudelta omistajalta Friskiltä tietoja, minkälaisia suunnitelmia hallin varalle on tehty ja haluamme jakaa kaiken tiedon myös jäsenillemme!

TALIN TULEVAISUUS
Hallin uusi puoli menee remonttiin viikolla 11, jolloin loppukevääksi käyttöön jää seitsemän squash-kenttää. Friskin mukaan kevään seuratoiminta voi jatkua ennallaan, mutta ainakin juniorivuorot on siirretty tiistailta sunnuntaille. Toukokuussa ei tarkkaa tietoa vanhakin puoli suljetaan ja loput hallista remontoidaan vastaamaan Friskin (www.frisk.as) tulevaa toimintaa. Squash-kenttiä jätetään kaksi, lasikentät 11 ja 12, nykyinen aerobic-sali. Ikioma kerhohuoneemme puretaan ja sen pitää olla tyhjillään huhtikuun loppuun mennessä.

HSRC:N TULEVAISUUS
On selvää, että Suomen suurin squash-seura, jossa on noin 300 jäsentä, ei voi toimia kahden squash-kentän hallilla. Muutto on siis edessä ja paraikaa kartoitamme mahdollisia hallivaihtoehtoja. Tarjolla ovat mm. Merihaka, Herttoniemi ja Lauttasaari, joihin meidät otettaisiin ilomielin vastaan. Merihaka suurimpana on selvästi potentiaalisin kotihalli näin suurelle seuralle. Sieltä tarjotaan myös tilaa kerhohuoneelle, mikä on varmasti yksi tärkeä kriteeri. Hallitus käy keskusteluja kaikkien kanssa, ja esim. toiminnan osittaista hajauttamista useamman hallin kesken on harkittu.

ASIASTA PÄÄTTÄMINEN
Kun eri vaihtoehdot on punnittu, pidämme jäsenistön kanssa yleiskokouksen sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä. Emme halua itsevaltaisesti päättää näin merkittävästä asiasta, vaan toivomme kuulevamme laajasti kaikkien jäsenten mielipiteitä. On varmaa, että joudutaan tekemään kompromisseja, jotka eivät tyydytä kaikkia. Olemme hallituksessa tiedostaneet asian ja nöyrrymme sen edessä. Kaikkia toiveita ei voi täyttää, mutta pyritään yhdessä parhaaseen lopputulokseen!

TOIMINNAN JATKUMINEN
Monia keskusteluja kuunneltuamme on selvää, että kaikki haluavat seuratoiminnan jatkuvan. Taloudelliset resurssit on tällaisessa tilanteessa otettava huomioon ja saattaa olla, ettei kaikki toiminta jatku heti ennallaan. Sekä murrosvaiheen aikana että sen jälkeen pyrimme kuitenkin koko ajan parantamaan seuran tarjoamia ”squash-palveluita.” Ja syksyllä vietämme toivottavasti HSRC:n 30-vuotisjuhlia uudella hallilla vanhojen tuttujen kera!

Parhain squash-terveisin hallituksen puolesta,

Karoliina Raumolin
Puheenjohtaja 2001
karoliina.raumolin@tecnomen.com