Naiset jatkavat liigakärjessä!

HSRC:n naiset jatkavat puhtaalla pelillä Squashliigan kärjessä, kun kautta on pelattu kaksi kolmasosaa! Tällä kertaa joukkueen kovuuden saivat kokea Mikkelin Squash otteluvoitoin 2-1, Espoon SRC:n kakkosjoukkue 3-0 ja lopuksi myös Espoon SRC:n ykkösjoukkue 2-1. Wow!


Markus ja Eetu keskeyttivät pelinsä päästäkseen joukkuekuvaan!

HSRC:n miesten edustusjoukkue ja kakkosjoukkue pelasivat komean tasapelin Squashliigan ykkösdivarissa. Syysklassikkoon oli haalittu huippupelaajia mukaan aina kotikatsomoista ja racketballkentiltä!

"Ihan kivasti meni, vaikka voittoa tietenkin tavoiteltiin", edustusjoukkueen varakapteeni Janne Elovirta arvioi. "Tosi hyvät pelit, ei tullut yllätyksiä", myhäili kakkosjoukkueen kapteeni Esa Sutelainen. "Teemu Suvanto on meidän pistekone!"

Eikä tässä vielä kaikki: joukkueet kohtaavat kuukauden kuluttua talviklassikossa Suomen Turussa 12.12. Tule mukaan pelaamaan ja fanittamaan!

Kakkosdivarissa kolmosjoukkue pelasi hienon tasapelin ESRC IV:n kanssa ja nelosjoukkue HSK:n kakkosjoukkueen kanssa. Kaikki miesten joukkueet sijoittuvat sarjataulukoissaan ns. tarkkailuasemille, joten kannattaisi ottaa mallia naisten joukkueen otteista!

Kierroksen triplavoittaja oli Henrietta Huuhka, tuplavoittajia Riina Koskinen, Michaela Björnström, Teemu Suvanto, Janne Elovirta ja Albert Andersson.

Liigakierroksen viralliset tulokset löytyvät SSqL:n tulospalvelusta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.