Naiset liigakärkeen!

_FOX9294

HSRC johtaa naisten SM-liigaa puhtaalla pelillä kolmen ottelun jälkeen! Väkivahva kolmikko Riina Koskinen, Henrietta Huuhka ja Maarit Ekholm kaatoi ensin Mikkelin Squashin otteluvoitoin 2-1, sitten Espoon SRC:n  kakkosjoukkueen 3-0 ja päivän päätteeksi vielä Espoon ykkösjoukkueen 2-1. Mahtavaa!

Miesten ykkösdivarissa HSRC:n edustusjoukkue ja kakkosjoukkue ottivat tarkkailuaseman taivuttuaan kahdesti ESRC:lle (edustusjoukkue), Sq-88:lle ja TSSq:lle (HSRC II). Kakkosdivarissa HSRC III ja HSRC IV ovat nekin tarkkailuasemissa. Kolmosjoukkue pelasi komean tasapelin Salmisaaren Sisun kanssa ja taipui MetStonelle (onko Kivenlahdessa jo metro?), kuten myös HSRC IV rinnakkaislohkossa Porin SquashNallejen ohella. Puheenjohtaja näytti omassa ottelussaan voitokasta esimerkkiä, joten hyvä kausi on luvassa.

Kierroksen triplavoittaja (!) oli Henrietta Huuhka. Tuplavoittajia olivat Riina Koskinen, Maarit Ekholm, Teemu Suvanto ja Timo Tulonen. Täydelliset liigatulokset löytyvät kuin löytyvätkin SSqL:n tulospalvelusta.

Seuraava liigakierros pelataan lauantaina 7.11 – soita Antti Lindille (044-5529008) ja lähde mukaan! 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.