Näytösottelut Tuominen – Selby 21-22.12

Päivitys: Olli Tuomisen tiedote koskien näytösotteluja
Euroopan lentokentillä vallitsevasta kaaoksesta johtuen näytösotteluvastustajani Daryl Selby ei valitettavasti pääse paikalle otteluihin. Tilanne on hankala, koska toisen kansainvälisen pelaajan saaminen tällä varoitusajalla, näissä olosuhteissa, on erittäin vaikeaa.

Täten olen pyytänyt Henrik (Heke) Mustosen haastajakseni molempiin peleihin. Ottelut siis pelataan edelleen samalla aikataululla 21.12 klo 19.00 Esport Centerissä ja 22.12 klo. 19.00 Merihaassa, mutta vastustajana on Henrik Mustonen.

Otteluihin on vapaa pääsy.

null
Viime jouluna Barker – nyt Selby!

Joulun perinteikkäät huippusquashin näytösottelut saavat jatkoa, kun Olli Tuomisen vastustajaksi Suomeen saapuu maailmanlistan 13., Englannin Daryl Selby.

Tarjolla on jälleen kaksi huipputason ottelua, joista ensimmäinen pelataan Esport Centerissä 21.12. klo 19.00 ja toinen Merihaan Pallohallissa 22.12. klo 19.00.

Merihaan Pallohallin ottelu:
Merihaan Pallohallissa ilta jatkuu kaikkien lippunsa lunastaneiden kanssa vauhdikkaasti HSRC:in kerhohuoneessa live-musiikin tahdittamana.

Merihaan istumalippujen hinta on 20 € ja seisomapaikkojen 10 €. Huom: nämä liput sisältävät myös pelin jälkeiset jatkot kerhohuoneella pikkunaposteltavan ja musiikin kera. Etenkin Merihaan liput on tavallisesti myyty nopeasti loppuun, joten varaukset kannattaa tehdä ripeästi: olli@ollituominen.com tai soittamalla 050 537 9279.

Esport Centerin ottelu:
Aikaisempien vuosien tapaan Esport Centerissä pidetään jälkipelitilaisuus, johon ovat tervetulleita kaikki VIP-lipun lunastaneet. Lisäksi heille aukeaa mahdollisuus päästä pelaamaan kaksikon kanssa ennen ottelua.

Esportin otteluun liput myydään paikan päällä hintaan 10 €. JUNIORIT ILMAISEKSI! Vip-lippuja voi varata erikseen hintaan 60 €, mikä sisältää sekä mahdollisuuden pelata molempien kanssa ennen ottelua että VIP-tilaisuuden tarjoiluineen.

Sponsoripaketteja ja VIP-lippuja voi tiedustella ja varata sähköpostitse osoitteesta olli@ollituominen.com tai soittamalla 050 537 9279. Vip-lippuja lukuun ottamatta Esportin istumapaikkoja ei voi varata.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.