Profiili: Juha Hatjasalo

HSRC ylpeänä esittää liigajoukkueen pelaajan Juha Hatjasalon

– Aloitin squashin pelaamisen isäni innoittamana, kun olin vielä ala-aste-ikäinen. Harrastaminen koostui silloin vain satunnaisista pelikerroista isäni ja hänen ystäviensä kanssa.

– Opetusta lajiin rupesin saamaan yläaste-ikäisenä noin kerran viikossa, joka olikin ainut mitä lajin eteen tein. Vasta täysi-ikäisenä aloin panostamaan squashiin hiukan enemmän, joskaan en vieläkään kovin paljon.

– Tavoitehakuista treenaamiseni on oikeastaan ollut vasta viime vuosina, jolloin tulostakin on viimein syntynyt. Pari vuotta sitten minulta löydettiin sydämestä pientä rytmillistä vikaa, joka saatiin operaatiossa poistettua. Rytmivika siis, ei sydäntä. ;) Tämän jälkeen tempo on pysynyt rajojen sisällä.

– Kaudelle 2012-2013 tavoitteitani ovat HSRC:n liigajengin ruoskiminen ensin runkosarjan voittoon ja sitten playoffien voittoon, oma pitkäaikainen haaveeni olisi valioluokkaan nousu, mutta kehittyvät junnut ovat pistäneet kapuloita rattaisiini. Saamarin junnut… :)

Faktat

  • D-luokan SM-kulta vuodelta 2009, 4-pelin epävirallinen SM-kulta 2012 ja harjoituksissa joskus ottanut eriä Leskiseltä… ;)
  • Ranking: A3, korkein ranking: A1
  • Ikä: 29
  • Päätoimi/opiskelu: Töissä MTG-Meltronissa sekä ohessa huonolla menestyksellä opiskelua.
  • Maaottelut: Ei yhtään.. Toistaiseksi. ;)
  • Muuta huomiota herättävää: Isot korvat ja karvanen naama. :)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.