Racketball esittäytyy

Suomen Racketball-liitto järjestää yhteistyössä racketball-hallien kanssa hienon ja ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla ja oppia uutta mailapelitulokasta.

Merihaan Pallohallilla, Tapiolan Esport Centerissä sekä Suvelan 3A-Sportissa pidettäviin racketballin avoimet ovet -tapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumissa saa kokeilla ja pelata lajia ilmaiseksi eikä omia välineitäkään tarvitse tuoda, vaan ne saat lainaksi hallilta. Paikalla on lajin asiantuntijoita ja huippupelaajia, joilta saa vinkkejä peliin ja harrastuksen aloittamiseksi.

Tapahtumassa lisäksi tarjouksia välineistä ja seuraan liittymisestä (HSRC on jo squashin lisäksi myös racketballin erikoisseura, toim.huom.).

Tuo siis koko perhe ja kaikki tuttavat mukaan viettämään hauska hetki maailman hauskimman, helpoimman ja terveellisimmän liikuntamuodon parissa!

Avoimet Ovet Tourin ohjelma

Merihaan Pallohalli keskiviikkona 2.5. klo 18-20 ja lauantaina 5.5. klo 11-14

Esport Center perjantaina 4.5. klo 18-20 ja lauantaina 5.5. klo 14.30-16.30

3A-Sport sunnuntaina 6.5. klo 16-18

Touria seuraavalla viikolla alkavat Merihaan Pallohallilla ja Esport Centerissä racketball-kurssit kaiken tasoisille pelaajille ja toukokuun 25.-26. päivinä Esport Centerissä pelataan lajin ensimmäiset SM-kilpailut.

Lisätietoja osoitteesta www.racketball.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.