Seniorien SM-joukkuetunnelmia


Iloisia SM-joukkuemitalisteja

Seniorien SM-kilpailut sujuivat erinomaisen hyvässä urheiluhengessä. Kilpailuissa pelattiin peräti 78 squash-ottelua, joiden tulokset löytyvät Squash.fi:n tulospalvelusta ja muutama mitalistikuva HSRC:n kuvapalvelusta. HSRC kiittää osanottajia oikein hyväntuulisen kilpailutunnelman luomisesta!

Kuva: Ari Rale
HSRC LSB osaa nauttia menestyksestä

Isäntäseura HSRC:n osalta kilpailut sujuivat tuloksellisesti mainiosti kiitos oivan valmistautumisen. Jo ikuiseksi kakkoseksi leimautunut HSRC LSB pääsi nauttimaan 35-sarjan mestaruudesta. ”Eetu väitti, että meidän pitäisi alkaa laihduttaa, jotta voisimme joskus voittaa jotakin. Päätimmekin tiputtaa Eetun joukkueesta, ja tässä on tulos”, joukkueen kapteeni Petteri Repo paljastaa menestyksen saloja.

Kuva: Poku Salo
HSRC Eetut kesti ennakkosuosikin paineet

Eetu Tuomisenkin resepteillä voi menestyä, mistä on osoituksena hänen kipparoimansa nimikkojoukkueen HSRC Eetut vakuuttava mestaruus 55-sarjassa. Eetun itsensä SM-kultakaappi alkaa olla täynnä tämän kauden osalta, ja nyt katse on maailmanmestaruuskilpailuissa.

null
HSRC Helsinki Ladies


HSRC JJJ

Naisten 30-sarjassa HSRC Helsinki Ladies ja miesten 35-sarjassa HSRC JJJ voittivat pronssin tiukkojen ottelujen jälkeen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.