Seura

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Seura

Kerhoillat | Naisten klubi | Juniorit | Hallitus

HSRC on Suomen suurin, kaunein ja perinteikkäin squashseura. Sen jäsenet ovat jo kohta neljän vuosikymmenen ajan kilpailleet menestyksekkästi sekä kansainvälisillä että kansallisilla kentillä. Tämän hetken huippupelaaja on Olli Tuominen. Kilpailumenestyksestä huolimatta HSRC:n jäsenet ovat aina olleet toiminnan keskipisteessä. Sekä miehille, naisille että junioreille löytyy kaikille jotakin kivaa HSRC:n toiminnassa.

null
HSRC-paita on ylpeyden aihe

Kerhoillat ovat HSRC:n toiminnan kulmakivi, koska kerhoilloissa seuran jäsenet voivat tavata toisiaan luonnostaan. Siksi perjantaisin järjestettävien kerhoiltojen yhteyteen keksitäänkin mielellään leikkimielisiä kilpailuja ja tapahtumia.

HSRC:n naiset järjestävät Naisten klubin sunnuntaisin. Paikalla on valmentaja, joka tarvittaessa neuvoo. Hauskaa on ollut! Viime vuosina on tehostettu myös seuran junioritoimintaa. HSRC:llä on käytössään useita ammattitaitoisia valmentajia. Panostus junioreihin tuottaa varmasti tulosta jo lähivuosina. Vain nuorten kautta HSRC pystyy viemään eteenpäin sitä uljasta perinnettä, jonka aikaisemmat jäsensukupolvet sille ovat hankkineet.

HSRC:n jäsenyys tarjoaa myös merkittäviä jäsenetuja. Kannattaa käyttää ne hyväkseen. Iloiset, aktiiviset jäsenet ovat HSRC:n tukipylväs!