SM-ennakkokatsaus: alle 13-ja 11-vuotiaat

Tervetuloa seuraamaan juniorien SM-kilpailuja paikan päällä Talissa tai nettistriiminä Squash.fi:ssä 17.-18.1!

Järjestävän seuran nettitoimitus nostattaa ennakkotunnelmia tarkastelemalla alle 13- ja alle 11-vuotiaiden luokkien kisa-asetelmia. Nämä luokat ovat usein kaikkein riemukkaimpia niin pelaajille kuin faneillekin.


 Nea Ollikainen ja Jane Kotila ESRC, Oskari Laitinen OSK

Poikien alle 13-vuotiaiden luokkaan osallistuu peräti 18 pelaajaa! OSK:n Oskari Laitinen ja ESRC:n Leo Paatelainen saavat ykkös- ja kakkossijoitettuina kovan vastuksen useilta sijoitetuilta ja vielä useammalta sijoittamattomalta pelaajalta.

Tyttöjen alle 13-vuotiaiden luokassa KSQ:n Heidi Salmi ja SquaNa:n Viola Joutsi on sijoitettu kohtaamaan loppuottelussa. Kahdessa lohkossa ja niiden jatkopeleissä voi tapahtua monenlaisia yllätyksiä, joten luvassa on jännittävä luokka.

ESRC:n Ville Eskola ja Kaius Puura ovat alle 11-vuotiaiden poikien ykkös- ja kakkossijoitettuja. Espoolaiset saavat lohkokaaviossaan haasteen Oulun, Turun seudun ja Kouvola suunnilta: Joona Korhonen, Antto Määttänen ja Toni Tossavainen.

Alle 11-vuotiaiden tyttöjen ykkössijoitettu Jane Kotila ja kakkossijoitettu Nea Ollikainen ESRC:stä ovat nuoresta iästään huolimatta jo iloisia SM-kisakonkareita. Viiden pelaajan lohko on omiaan olemaan jännittävä, siitä pitävät Porin SquNa:n Roosa Joutsi ja Oulun OSK:n Vilma Liikanen ja Iivi Lappalainen huolen.

Löydät peliajat ja -kaaviot Tournamentsoftwaresta. Tervetuloa!

Seuraavassa SM-ennakkokatsauksessa tarkastellaan alle 17- ja 15-vuotiaiden kisa-asetelmia. Katsaus julkaistaan ke 14.1.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.