SM-ennakkokatsaus: alle 17- ja 15-vuotiaat

Tervetuloa seuraamaan juniorien SM-kilpailuja paikan päällä Talissa tai nettistriiminä Squash.fi:ssä 17.-18.1!

Järjestävän seuran nettitoimitus nostattaa ennakkotunnelmia tarkastelemalla alle 17- ja alle 15-vuotiaiden luokkien kisa-asetelmia.


 Sebastian Lilja ja Mika Laakkonen ESRC

ESRC:n voimakaksikko Mika Laakkonen (ranking B21) – Sebastian Lilja (B23) on sijoitettu kohtaamaan alle 17-vuotiaiden poikien loppuottelussa. TSSq:n Santtu Elo (C7) ja SqK:n Ville Koskinen (C11), tarjoavat kovan vastuksen, vaikka jälkimmäinen pelaa vielä nuoremmassa ikäluokassa.


 Henrietta Huuhka SqK ja Sanna Koivumäki ESRC

SqK:n Henrietta Huuhka (A5) ja ESRC:n Sanna Koivumäki (A10) on sijoitettu kohtaamaan alle 17-vuotaiden tyttöjen loppuottelussa, minkä lisäksi he urakoivat osallistumalla alle 19-vuotiaiden luokkaan. ESRC:n Katri Aalto-Setälä (A14) ja Sofia Korpeinen (A15) ovat ensimmäisinä käyttämässä tilaisuutta hyväkseen, mutta tasainen luokka voi tuoda mukanaan muitakin yllätyksiä.

SquNa:n Atte Stengård (B24) ja SC-Rukan Samuli Niskala (B47) on sijoitettu kohtaamaan alle 15-vuotiaiden poikien loppuottelussa. SqK:n Ville Koskinen (C11) ja ESRC:n Elias Korhonen (C12) voivat yllättää.

Alle 15-vuotiaiden tyttöjen ykkössijoitettu on OSK:n Saana Valasma (B3) ja kakkossijoitettu ESRC:n Lu Cong (B12). Haastajista ensimmäisiä ovat ESRC:n Johanna Penttilä (B16) ja Iiris Aalto-Setälä (B22), mutta tasaisessa luokassa yllättäjiä voi olla monta.

Löydät peliajat ja -kaaviot Tournamentsoftwaresta. Tervetuloa!

Seuraavassa SM-ennakkokatsauksessa tarkastellaan alle 19-vuotiaiden kisa-asetelmia. Katsaus julkaistaan to 15.1.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.