SM-pronssia Ilmarille, Maaritille ja Leolle!

HSRC:n juniorit Ilmari Vikström, Maarit Ekholm ja Leo Paatelainen voittivat pronssimitalit Järvenpäässä pelatuissa juniorien SM-kilpailuissa. Ilmari ja Maarit voittivat pronssinsa kilpailujen kuningas- ja kuningatarluokissa eli alle 19-vuotiaissa pojissa/tytöissä. Leo otti omansa kilpailujen prinssiluokassa eli alle 11-vuotiaissa pojissa.

Ilmari piti pronssiottelussaan katsomon jännityksessä aina voittamansa viidennen erän loppuun asti. "Viiden vuoden pelit ovat takana", hän pohdiskelee valmistautumistaan viimeisiin juniorien SM-kisoihinsa. Mitali tuntuu ilmeisen hyvältä kaulassa.

Maarit antoi tekojen puhua puolestaan. Hänen pelinsä kulki tosi hyvin ja hän urakoi kahdessa ikäluokassa. Urhean kisailun tuloksena tuli mitali ehkä yllättäen siinä vanhemmassa ja vaikeammassa ikäluokassa.

"Minulla on monta mitalia, mutta tämä on ensimmäinen SM-mitalini", Leo opasti nettitoimitusta. Harjoitteluinnosta päätellen Leolla on hyvät mitalimahdollisuudet tulevaisuudessakin, sillä hän aloitti harjoittelun jo kesken kisojen. Nettitoimitus ei muista aiemmin nähneensä kisamenestyjiä harjoittelemassa niin innokkaasti, että tuore mitalikin vielä roikkuu kaulassa. Tästä nuoresta miehestä kuullaan vielä!

Muissa ikäluokissa Henry Pietilä (<17), Eero Karjala (<15) ja Niko Haapakoski (<15) pelasivat kivat kisat osoittaen kuuluvansa Suomen juniorieliittiin.

Nettitoimitus onnittelee mitalisteja, kisaajia ja heidän taustajoukkojaan!

SM-kisojen viralliset tulokset ja kuvalinkit löytyvät Squash.fi:stä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.