SQUASH World Open (henk. koht. MM-kisat)

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Suomalaiset voitokkaita Squashin World Openissa

1. Kierros:
Olli Tuominen – Mohamed Abouelghar (EGY) 3-2 (11/5, 4/11, 8/11, 11/8, 14/12)
Henrik Mustonen –  Jaymie Haycocksista (ENG) 3-2 (7/11, 11/8, 7/11, 12/10, 11/8)

Squashin ammattilaiskaksikko Olli Tuominen ja Henrik Mustonen aloittivat vahvasti Manchesterissa pelattavassa henkilökohtaisessa MM-kilpailussa World Openissa. Ensin Mustonen naputteli tiukan 3-2 voiton englantilaisesta Jaymie Haycocksista (PSA 61), jonka perään Tuominen kukisti Egyptin Mohamed Abouelgharin 

(PSA 66) niin ikään erin 3-2. Molemmat suomalaiset olivat jo ottelupallon tappiolla, mutta onnistuivat lopulta kääntämään huippujännittävät ottelut edukseen ja selvittämään tiensä Squashkauden isoimman kilpailun toiselle kierrokselle.

”Kaveri puolusti erittäin hyvin, mikä vaikeutti omaa hyökkäyspeliäni, ja tuomarin antamat ei-letit hieman hidastivat menoa. Muuten peli kulki kuitenkin kohtalaisen mukavasti, vaikka se jännäksi menikin.”: kertasi Mustonen peliään.

”Yksi tiukimmista ja jännittävimmistä otteluista vähään aikaan. Voittaminen viidennessä erässä, jatkopalloilla ja vastustajan kahden ottelupallon takaa tuntuu hyvältä. Nyt vain hyvä keskittyminen ja kaikki peliin toisen kierroksen otteluun.”: kommentoi Tuominen otteluaan.

Toisella kierroksella Mustonen kohtaa maailman 7. Englannin Peter Barkerin ja Tuomista vastaan asettuu maailman 5. Egyptin Karim Darwish.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.