Squashliigan kuulumiset: naiset jahtaavat mestaruutta!

_FOX9294
Henrietta Huuhka (vas.), Riina Koskinen ja Maarit Ekholm. Naisten edustusjoukkueessa pelaavat lisäksi Michaela Björnström ja Aurora Vikström.

Kunniakasta ja perinteistä squashin SM-liigaa on pelattu tällä kaudella matalammalla viestintäprofiililla kuin aikoihin. Vaan ei hätää, HSRC:n nettitoimitus täyttää viestintäaukkoja ja kaivaa esiin seuraamme koskevat viralliset tulokset ja kuulumiset. Jos kaikki tiedot eivät natsaa ihan kohdalleen, niin korjausviestit ovat tervetulleita kommenttikenttään.

Ykkösasia on tietenkin naisten edustusjoukkueen jo tammikuussa saavuttama upea SM-runkosarjan voitto. "Joukkueella on realistinen mahdollisuus voittaa mestaruus", joukkueen johtaja Lars Ekholm nostattaa odotuksia. Playoffsit pelataan 2.4.2016 erikseen päätettävässä paikassa – lähde kannustamaan HSRC mestaruuteen HSL:n tai vähän pidemmän matkan bussilla!

Miesten edustusjoukkue pelasi odotuksiin nähden mukiinmenevän kauden ja säilytti ykkösdivaripaikkansa.

Kausi lähti käyntiin takkuisesti ja kaamosväsymys näkyi joukkueen otteissa. Tiedossa oli, että ottelut HSRC II -joukkuetta vastaa ovat elintärkeät, sillä molemmat joukkueemme majailivat sarjataulukon alemmassa puoliskossa. Seurakavereita ei varottu ja molemmat joukkueet taistelivat kunniakkaasti omasta elintilastaan otteluiden mennessä 2-2 ja 3-1 ykkösjoukkueen hyväksi. Yksilösuorituksista nostan esille Janne Elovirran otteet. Hän toi joukkueelle 5 pistettä, joka on lähes kolmannes koko joukkueen pisteistä. Iso kiitos myös muille mukana olleille! Tsemppiä myös kakkosjoukkueelle karsintoihin, toivotaan että taistelemme samassa divarissa vielä ensi kaudellakin!

– Ilmari Vikström, edustusjoukkueen kapteeni

Kakkosjoukkue jatkaa kauttaan kohtaamalla karsinnassa Senators Farmin ja MetStonen, jotka esittivät vakuuttavia otteita kakkosdivarissa. Senators Farmin ottelusuhde oli puhdas 28-0 ja MetStonen komea 35-5, joten kaikkien karsintajoukkueiden odotukset ovat kovat.

Kolmosjoukkue pelasi kakkosdivarissa tasapelien sävyttämän kauden esittäen hyvää kehitystä ja ottaen muikeita otteluvoittoja. Nelosjoukkue puolestaan ahkeroi ja jatkaa runkosarjakautta (!) kotikierroksella 12.3.2016.

Kaikin puolin kiva liigakausi, joka HSRC:n osalta huipentuu naisten mestaruustaistoon!

Lähde: Squash.fi:n liigasivut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.