SQUASHLIIGAN TELEVISIOINTI 2006-2007 URHEILUKANAVALLA

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset

SQUASHLIIGAN TELEVISIOINTI 2006-2007 URHEILUKANAVALLA

Olemme sopineet, että Urheilukanava televisioi Mikkelissä neljä squashliigakierrosta, joista lähetetään tunnin kooste parhaaseen katseluaikaan arkipäivänä klo 18 ja 22.30 välillä liigalauantaita seuraavalla viikolla. Lisäksi lähetetään 1-2 uusintaa joka lähetyksestä. Kuvaus suoritetaan neljällä kameralla ja lähetykset sisältävät kiinnostavimpia otteluita sekä haastatteluja.

Televisioitavat kierrokset Mikkelissä pelataan 30.09.06, 02.12.06, 17.02.07 ja play-offs 28.4.07. Pääkohteina ovat SM-sarjan miesten ottelut, joissa pelaavat kaikki maan huiput maailmanlistan no. 14 Olli Tuominen mukaanlukien.

Miesten joukkueet ovat ESQ, ESRC, HSRC, LahtiSq, MiSq, YlivSq ja MyyrSq, joiden toivomme saavan mukaan mahdollisimman kovatasoisia joukkueita. On hyvä muistaa, että uudistetuissa säännöissä play-offseihin päässeitten joukkueitten jokaisen pelaajan on pelattava aiemmin ainakin yhdellä runkosarjan kierroksella.

”Rakkaudesta urheiluun – Urheilukanava” on suomalaisten urheilufanien oma erikoiskanava. Urheilukanava näkyy digisovittimien kautta jo noin miljoonassa kaapelitaloudessa ympäri Suomen. Kohderyhmänä ovat aktiiviset suomalaiset ja etenkin urheilusta kiinnostuneet miehet. Näkyvyysalue kattaa tällä hetkellä 74 % maastamme (4 milj. suomalaista asuu näkyvyysalueella); sen lisäksi voi kanavaa katsoa joko analogisesti tai digitaalisesti useimpien kaapeliyhtiöiden verkoissa – kts. lisätietoja www.urheilukanava.tv. Kymmenien tuhansien odotetaan seuraavan squashlähetyksiä.

Kentän mainosmyynnistä vastaa liitto ja peliasut ovat seurojen ja joukkueitten käytössä. Toivomme, että seurojen ponnistelut johtavat hyviin sopimuksiin yhteistyökumppanien kanssa ja kunkin joukkueen kaksi eriväristä paitaa saa kumppanien logoja siten, että kokonaisuus on tyylikäs. Asuissa pyydetään noudattamaan kansainvälisiä sääntöjä ts. ’squash-desingia’.

Kentän mainospaikkoja on vielä vapaana. Asiasta enemmän kiinnostuneitten toivotaan ottavan yhteys allekirjoittaneeseen.

Markku Hyrske
SSqL tj.
0400 468 355