Suomen lohko mm-kisoissa

Suomen lohko joulukuun 8. päivä alkavissa miesten joukkueiden maailmanmestaruuskilpailuissa on julkaistu. Suomi sai lohkoonsa kivikovan Australian ja jätti näin Suomen taistelemaan Hollannin ja USA:n kanssa toisesta jatkopaikasta.

Australiahan on Englannin ohella kuumin suosikki maailmanestariksi. Molemmilla on mahdollista heittää tuleen maailman listan kymmenen joukosta kolme pelaaja. Australian listalta löytynee myös muuan Stewart Boswell, joka harppoo nopein askelin kohti maailman kärkeä.

Hollanti tulee olemaan kova pala myös Suomen joukkueelle, sillä Hollannilla on heittää tuleen kolme kivikovaa ammattilaista Jan Anjeman johdolla. Ollimme hoitanee yhden voiton, mutta toinen voitto vaatii jo kovaa venymistä. Puhis laittaa toivonsa Hameediin, tosin muutkin saavat yllättää.

Usa lienee tuntemattomin vastustaja, mutta Ollia lukuunottamatta voi muilla pelaajillamme olla hyvinkin tiukkaa. HSRC toivottaa onnea joukkueelle.

Mitalisuosikkeja lienevät myös Ranska, Kanada, Egypti, Pakistan ja Malesia. Muut joukkueet joutunevat venymään loistosuorituksiin, jos mielivät voittaa edes yhden suurista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.