Syyskokouksen 21.11.2012 pöytäkirja

Aika: Keskiviikkona 21.11.2012 kello 18.00

Paikka: Merihaan palloilutalo, Kerhohuone, Haapaniemenkatu 14 B, 00530 Helsinki

Kokous avattiin kello 18.00.

1. Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Antti Lind, sihteeriksi Lupu Pitkänen sekä pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Juha Hatjasalo ja Aleksi Leskinen.

2. Todettiin läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet, jotka olivat Lupu Pitkänen, Jarmo Korpisalo, Juha Hatjasalo, Antti Lind, Marko Kivi-Koskinen, Aleksi Leskinen ja Anneli Koivula.

3. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4. Esiteltiin yleissuunnitelma seuraavien vuosien toimintaa varten.

5. Valittiin täysi-ikäisten varsinaisten jäsenten keskuudesta hallituksen puheenjohtajaksi Antti Lind seuraavaksi toimintavuodeksi.

6. Valittiin viisi muuta varsinaista täysi-ikäistä jäsentä, eli Juha Hatjasalo, Pirjo Kasén, Lupu Pitkänen, Ilkka Haapakoski ja Kenneth Wennström hallituksen jäseniksi sekä Reijo Miettinen ensimmäiseksi ja Jarmo Korpisalo toiseksi varajäsen seuraavaksi toimintavuodeksi.

7. Valittiin tilintarkastajiksi Jukka Havaste ja Marko Kivi-Koskinen. Tilintarkastajat valtuutettiin valitsemaan omat varamiehensä.

8. Vahvistettiin seuraavan vuoden varsinaisten jäsenten liittymis-, jäsen- ja kannatusjäsenmaksujen suuruus. Päätettiin että liittymismaksuja ei peritä. Jäsenmaksu on aikuisilta 45 euroa, nuorilta (19–25 v.) 25 euroa, junioreilta (alle 19 v.) 10 euroa sekä ainaisjäseniltä 17 euroa. Kunniajäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

9. Valitaan edustajat piirin ja liiton vuosi- ym. kokouksiin tai annetaan hallitukselle valtuudet henkilöiden valitsemiseksi ko. tilaisuuksiin. Hallitus valtuutettiin valitsemaan henkilöt liiton vuosikokoukseen.

10.Käsitellään hallituksen esittämät tai jäsenten 11 §:n mukaisesti vireille panemat muut asiat. Tällaisia asioita ei ollut.

Kokous päätettiin kello 18.54.

Lataa allekirjoitettu pöytäkirja tästä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.