Talihalli kerää pääomaa

null

Hannu Halme ja Timo Salonen esittelivät Talihalli-hanketta HSRC:lle 25.1.2010. Suunnitteilla on Talin keilahallin yhteyteen rakennettava halli, jossa on 6 squash- ja 14 sulkapallokenttää. Tosissaan ollaan liikkeellä, mistä ovat osoituksena kalliit L2-suunnitelmat ja sulkapalloilijoiden taustayhtiöiltä kerätty pääoma.

Nyt squashin pelaajilta ja squashia lähellä olevilta yrityksiltä kerätään pääomaa. Tarjolla on eri hintaisia peliosakkeita ja peliseteleitä.

Esittelytilaisuudessa keskusteltiin monenlaisista mahdollisuuksista – mm. siitä, että peliosakkeiden hankkijat voisivat lahjoittaa pelioikeutensa HSRC:n junioritoiminnan käyttöön. Hallin läheisyydessä on kahdeksan koulua, joten squashin kehittymisen elinehtona olevalle junioritoiminnalle on melkoinen potentiaali. Lisäksi keskusteltiin osakkeiden äänioikeuksista, siirrettävistä lasikentistä ja ylipäätänsä hankkeen rahoituspohjasta.

Hallihankkeen tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.talihalli.com ja oheisesta kalvosarjasta (pdf).

Hankkeesta, peliosakkeista ja peliseteleistä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteys Hannu Halmeeseen (0400 404929, hannuhalme@hotmail.com) tai Timo Saloseen (050 541 2820, timo.salonen@lexicum.com).

HSRC:n mahdollisesta roolista hallihankkeessa keskustellaan vielä seuran hallituksen piirissä ja tähän keskusteluun pääsee parhaiten mukaan soittamalla varapuheenjohtaja Juha Sarlundille (050 353 8295).

Hankkeen keräämää pääomaa esitellään viranomaisille 15.2.2010. Siksi 12.2 mennessä peliosakkeiden ja peliseteleiden hankkimiseen sitoutuneet yksityiset henkilöt ja yritykset saavat merkittäviä etuja. Tarkemmat tiedot eduista löytyvät yllämainituista linkeistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.