Terveisiä Squashliiton liittokokouksesta!


Suomen Squashliiton liittokokous pidettiin lauantaina, Markunpäivänä, Talihallissa.  Etukäteen oli tiedossa, että Leo Hatjasalo ei jatka puheenjohtajana. Kokouksessa päätettiin yksimielisesti valita uudeksi puheenjohtajaksi Risto E.J. Penttilä. Saimme myös muutaman vuoden tauon jälkeen HSRC:n edustajan Squashliiton hallitukseen. Seuramme nykyinen juniorivastaava, Albert Andersson, valittiin äänestyksen jälkeen ensimmäiseksi varajäseneksi. Saamme siis uutiset liiton hallituksen kokouksista tuoreeltaan oman edustajan kautta.

Penttilän Risto edustaa juuri sitä, mitä HSRC:n hallituskin etukäteen toivoi tulevalta puheenjohtajalta. Kun liiton uusi hallitus järjestäytymiskokouksessaan valitsi vielä varapuheenjohtajaksi Raimo Ylirannan niin sanoisin, että saimme liiton nokkamiehiksi parhaat mahdolliset henkilöt, keitä tähän maailman aikaan voimme toivoa! Kaukana takana on ne ajat, kun joka jupilla piti olla auton takaikkunalla squashmaila. Tästä nousuun, jonka merkkejä on jo jonkin aikaa ollut ilmassa!

Suuret kiitokset HSRC:n puolesta seuramme jäsenelle, Leo Hatjasalolle, kuuden vuoden uurastuksesta! Eteenpäin ja jäädään odottamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nähdäänkö uusia suomalaispelaajia maailman listan kärjessä tai jopa squash olympialaisissa!

Palaillaan ja pelaillaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.