Testiottelut 12.9.2000

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Reportaasit

Suomen Squash-huiput Olli Tuominen ja Juha Raumolin testasivat tasonsa Englannin Simon Parkea vastaan 12.9.2000. Parke on sijalla 4 ammattilaisten rankinglistalla. Ottelut toimivat valmistautumisena lokakuun British Openiin ja Yhdysvaltojen kiertueelle ja ne pelattiin paras kolmesta -periaatteella.

null

null

Ollin ja Rambon taso on hyvä. Olli aiheutti varsinaisen yllätyksen täydelle ja asiantuntevalle squashkatsomolle voittamalla Simonin suoraan kahdessa erässä.

null

Sisuuntunut Simon esitti puolestaan parasta peliänsä Ramboa vastaan ja voitti suoraan kahdessa erässä. Ei tarvinnut Simonin lähteä kotiin täysin löylytettynä…

Olli ja Rambo kohtasivat illan viimeisessä ottelussa. Ottelu oli asetelmaltaan jännittävä, olihan se HSRC:n dynaamisen duon ensimmäinen kohtaaminen pitkään aikaan kotimaisen yleisön edessä. Viimeksi Rambo oli voittanut Ollin Ruotsin liigassa ja Olli Rambon HSRC:n mestaruuskilpailuissa.

null

null

Rambo ja Olli esittivät vuoden parasta kotimaista squashia. Päättäväinen Rambo vei ottelun suoraan kahdessa erässä.

Illan ottelut pelattiin siis ristiin. Se sopikin hyvin viihdyttävän squashillan luonteeseen. Yleisö poistui hykerrellen ja pelaajien paremmuusjärjestystä pohdiskellen.

Talissa nähdään seuraavan kerran huippusquashia joulukuussa pelattavassa AjanPaino Finnish Openissa. Tervetuloa seuraamaan, kuinka Rambo ja Olli silloin pärjäävät.

Tilaisuuden päätukijana toimi Reprostudio & Heku. Kuvat copyright Petteri Repo 2000.