Tiedote: HSRC 50v juhlat siirtyy keväällä nopeasti heikkenevän korona tilanteen vuoksi

Haikein mielen ilmoitamme, että HSRC 50v iltajuhlat siirretään kevääälle.

 

HSRC hallitus on pitänyt perjantaina 26.11. hätäistunnon liittyen heikkenevään koronatilanteeseen ja 50v iltajuhlien järjestämiseen vallitsevissa olosuhteissa. Kokouksessa tehtiin päätös siirtää juhlia eteenpäin keväälle, toivottavasti epidemiatilanteen kannalta suotuisampaan ajankohtaan.

Päätöksen taustalla oli juhlakansalta kantautunut huoli juhlien turvallisuudesta, juhlakansan valtaosan edustaessa riskiryhmiä. Turvallinen juhlien järjestäminen on HSRC:n hallitukselle prioriteetti, joten vaikea päätös tehtiin loppuviimein kuitenkin yksimielisesti.

Kyllähän tämä harmittaa. Työtä juhlien eteen oli ehditty jo tekemään paljon ja juhlat eittämättä olisivat olleet mahtavat. Uskomme kuitenkin, että jos olemme jaksaneet odottaa tähän asti 50 vuotta, jaksamme odottaa vielä muutaman kuukauden lisää.

Vaikka nyt harmittaakin, käännämme katseemme jo kohti tulevaa. Juhlien uusi ajankohta päätetään vuoden ensimmäisessä hallituksen kokouksessa ja arvioimme uuden päivämäärän löytyvän huhti-kesäkuu akselilta.

Nyt lunastetut liput käyvät yhtälailla tulevana juhlapäivänä, mutta halutessanne lunastettujen lippujen rahat palautetaan täysimääräisenä takaisin.

Vilpittömät pahoittelut. Kaivetaan tanssikengät esiin vasta vähän ajan päästä.

 

/ Ville Nikunen, HSRC hallituksen puolesta.

Lisätiedot

Ville 040-1625799
Ilmari 050-3296855

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.